​ProLøn og EG Bolig i nyt samarbejde
07. september 2017

​ProLøn og EG Bolig i nyt samarbejde

Nu kan EG Boligs kunder få hjælp til at holde styr på lønudbetalingerne og spare både tid og penge. Et nyt samarbejde med ProLøn gør det nemt at kombinere bolig- og ejendomsadministrationen med lønindberetningen. ProLøn erstatter dermed HM-Consults løsning, der fremover bliver lukket.

Udbetaling af løn er vigtigt, og alle organisationer prioriterer korrekt håndtering af løn, diverse tillæg og ydelser højt. For at lette lønindberetningen har EG Bolig tilbudt en nem CSV-dataudveksling med HM-Consults lønsystem. Da HM-Consult har valgt at stoppe, har EG Bolig nu indgået en aftale med ProLøn, der samtidig overtager HM-Consults aktiviteter. Administrerende direktør hos ProLøn glæder sig til at byde EG Boligs kunder velkommen:

”Med afsæt i de EG Bolig-kunder, vi overtager fra HM-Consult, har vi etableret et samarbejde med EG, som gør ProLøn til en attraktiv lønpartner for alle EG Bolig-brugere. Vores fokus er at levere service i topklasse og at effektivisere vores kunders lønadministration mest muligt ved at integrere med andre it-løsninger, så man slipper for at indtaste de samme data flere gange,” siger Finn Conradsen, administrerende direktør i ProLøn.

Udvidet integration med EG Bolig

Brugere med ProLøn vil kunne udveksle lønposteringer med EG Bolig via CSV-filer. Kim Ø. Christensen, markedschef i EG Bolig, fortæller desuden, at det er en klar ambition fra begge sider at udvide samarbejdet og udvikle en integration mellem løsningerne, således at både bogføringsdata og medarbejderstamdata kan udveksles direkte mellem systemerne. Dette arbejde skal naturligvis ske i tæt samarbejde med brugerne, så udviklingen skaber mest mulig merværdi.

"Personligt er jeg glad for, at HM-Consult har overdraget sin forretning til en partner, der kan håndtere bredden i lønudbetalingen og kan tilbyde det rigtige produkt til både helt små og store boligorganisationer. ProLøn forstår kompleksiteten af EG Bolig og kan bidrage med en stor, professionel supportfunktion. Vi ser frem til et tættere samarbejde om udvikling og integration," siger Kim Ø. Christensen, markedschef i EG Bolig.