Københavns Kommune vælger EG Bolig til ejendomsadministration
20. december 2023

Københavns Kommune vælger EG Bolig til ejendomsadministration

Københavns Ejendomme, en af Danmarks største ejendomsadministratorer, har underskrevet aftale om EG Bolig som nyt ejendomsadministrationssystem.

EG er efter en udbudsrunde valgt som ny leverandør af EG Bolig til ejendomsadministration i Københavns Kommune.

Direktør i Københavns Ejendomme, Rasmus Vanggaard Knudsen, kunne i starten af december - efter udbud og to års grundig research - underskrive kontrakten med EG. EG skal fremover levere EG Bolig, ejendomsadministrationssystemet, som Københavns Ejendomme skal arbejde i.

"Jeg tror, at vi får den it-understøttelse, der er den rigtige for Københavns Ejendomme. Efter en lang periode med behovsafklaring, markedsdækning og forhandling glæder jeg mig utrolig meget til at komme i gang med at få tilpasset og implementeret EG's løsning", siger Jakob Lausted, der er projektejer i Københavns Ejendomme.

En moderne software-as-a-service platform

Martin Holmgaard, der er Senior Vice President i EG Housing er klar til at levere en software, der er målrettet opgaven: "Jeg er glad for, at vores store arbejde med at modernisere EG Bolig til en moderne software-as-a-service platform har båret frugt. Københavns Ejendomme er gennem en meget grundig markedsafdækning kommet frem til at EG Bolig er markedets bedste ejendomsadministrationssystem. Det er vi enige i og glæder os til at starte projektet."

Københavns Ejendomme har ansvaret for Københavns Kommunes ejendomme. 1800 medarbejdere administrerer, udlejer og servicerer 2,6 millioner m2 af kommunens ejendomme. Københavns Ejendomme er en af landets største ejendomsadministratorer med ansvar for ca. 830 ejendomme, blandt andet Københavns Rådhus, administrationsbygninger, biblioteker, plejehjem, skoler og idrætsanlæg.

Læs også hvordan DOMI Bolig har optimeret deres ejendomsadministration med EG Bolig