Nye medarbejder i EG Bolig
24. juni 2021

Nye medarbejdere i EG Bolig-teamet

Vi har glædet os til at kunne udvide med flere kolleger, da vi oplever stor travlhed i EG Bolig og naturligvis gerne vil nedbringe ventetiden og servicere jer bedst muligt.


Tag godt imod tre nye konsulenter og en ny Product Owner i EG Bolig-teamet, som er:

Sif Petersen, senior konsulent

Jeg kommer fra en intern stilling i EG som senior konsulent i Kommunernes Ydelsessystem, KY, hvor jeg forsat er delvist tilknyttet indtil den 1. november. Jeg glæder mig især til at bidrage om EG Bolig og til at hjælpe med blandt andet uddannelse af brugere, implementering af løsningen, analyse og test, telefon- og onlinesupport, proces- og funktionsbeskrivelser. Alt sammen i tæt samarbejde med jer kunder og kollegaer.


Karina Rosenløv Nielsen, senior konsulent

I EG Bolig skal jeg arbejde med fx at uddanne brugere, telefon- og onlinesupport, implementering af løsningen, analyse, test af og fejlsøgning på produkt/løsning.

Som Sif Petersen kommer jeg også fra en intern konsulentstilling i KY og er tilknyttet der til den 1. november. Indtil da bliver jeg løbende oplært i EG Bolig og ser frem til samarbejdet med både kollegaer og kunder.


Vivi Mousten, konsulent

Jeg er startet som konsulent den 1. juni, og jeg glæder mig til arbejdet fra 'den anden side af skrivebordet' og til at komme ud til jer kunder. Jeg har været økonomimedarbejder hos Boligselskabet Sct. Jørgen i Viborg og ser frem til at bruge min erfaring fra denne stilling i jobbet som EG-Bolig-konsulent.


Anders Jakobsen, Product Owner

Som Product Owner i EG Bolig Udvikling bliver min primære opgave sammen med teamet at løfte EG Bolig over på en ny platform. Jeg kommer fra en stilling som Product Owner i DXC (tidligere CSC), hvor jeg blandt andet har arbejdet med udvikling og elektroniske omsorgsjournaler til kommuner. Jeg kan godt lide at arbejde i spændingsfeltet mellem brugere og udviklere og glæder mig til sammen med det øvrige team at lave en ny tidssvarende løsning til vores kunder.