Spar tid med nye smarte EG ProBo-funktioner
24. juni 2021

Spar tid med nye smarte EG ProBo-funktioner

Prosedo blev en del af EG Bolig i efteråret og samtidig blev løsningen EG ProBo, der samler al ejendomskommunikation og information også en mulighed for EG Bolig-kunderne.

Men hvad kan du som bruger med EG ProBo? Læs her om de smarte digitale funktioner ejendomsløsningen indeholder.


EG ProBo hjælper afdelingsbestyrelser og administratorer

EG ProBo er integreret med jeres data fra EG Bolig og dermed er grundlaget for tidsbesparende værktøjer til både administrator og afdelingsbestyrelsen optimalt fra start.

Som administrator slipper du kort og godt for at taste de samme informationer flere steder, og afdelingsbestyrelsen kan klare deres arbejde mere effektivt, blandt andet ved at have adgang til automatisk opdaterede beboerinformationer. Det letter kommunikationen med både beboere og ejendomsfunktionærer.

Alt virker fra telefon, PC eller skærme

Alle har adgang til præcis den information og de værktøjer, de enkelte har brug for. Mere end 140.000 oprettede brugere benytter i dag EG ProBo til fx sikker e-mail, deling af dokumenter, bilagsgodkendelse, økonomisk overblik, afdelingsmøder, booking, ID-legitimering og digitale underskrifter - og alt virker fra en smartphone, en PC eller skærme i opgangen.


Skift opslagstavlen ud med en touchskærm

Den gamle opslagstavle hænger i mange opgange og har været central for informationen i ejendomme i rigtig mange år. Nu er opslagstavlens efterfølger en moderne touchskærm, der kan vise udvalgte informationer, som I allerede har i EG ProBo.

Det er slut med rodede opslagstavler med håndskrevne lapper, fotokopier og informationer, der pilles ned før tid i opgangen. Ejendomsfunktionærer, afdelingsbestyrelse, beboere eller administrator kan opdatere skærmen på få sekunder. Touchskærmen er perfekt til afdelinger med beboere, der i mindre grad er digitale eller til hurtig orientering, fx i forbindelse med byggesager.


Se hvordan det virker

Vil du have en uforpligtende demonstration af EG ProBo og se, hvorfor EG ProBo bruges af 4.000 ejendomme?

Kontakt gerne Christian Ringbæk på cring@eg.dk eller på telefon 2243 9650.