Nyt strategisk samarbejde mellem Exacto og EG Bolig
14. december 2017

Nyt strategisk samarbejde mellem exacto A/S og EG Bolig

I løbet af foråret 2018 vil EG Bolig og exacto A/S være klar med et forbedret værktøj til ledelsesinformation. Værktøjet er et brugervenligt redesign og en udvidelse af det eksisterende modul til ledelsesinformation, der fremover vil blive mere smidigt og intuitivt.

Det er et nyt strategisk samarbejde mellem exacto A/S og EG Bolig, der har resulteret i det nye værktøj. exacto, der er specialister i Excel, har blandt andet leveret Excelmodeller til regnskabs- og budgetløsninger til boligorganisationer og ejendomsadministratorer.

"Ved at gå sammen kan vi med fælles indsats skabe produkter, der giver mere værdi for vores fælles kunder. På sigt kommer samarbejdet til at medføre en dybere integration til EG Bolig databasen og vores BI database på henholdsvis regnskabs- og budgetmodellerne", siger Kim Ø. Christensen fra EG Bolig.

Regnskabs- og budgetmodulet tager højde for og holder sig opdateret på de lovkrav og effektiviseringskrav, der skal dokumenteres fra boligorganisationernes side.

"De kunder, der har købt vores regnskabsmodel, brugte tidligere lang tid på at lave årsregnskaberne. Nu kan de udarbejde regnskaberne for alle selskaber og afdelinger med ganske få klik – og dermed stort set få automatiseret de processer", siger Tom Kortegaard, der er partner i exacto, og fortsætter:

"Vi har taget udgangspunkt i EG Boligs eksisterende værktøj og exacto’s Benchmarker, og i samarbejde har vi nu skabt en Excel-baseret overbygning, der kombinerer den Business Intelligence og ledelsesinformation, der allerede eksisterer i modulet. Det giver et samlet overblik for boligadministrationen, der får en mere brugervenlig og dynamisk præsentation af data".

Effektive arbejdsgange 

Firmaet exacto har allerede hjulpet mange af EG Boligs brugere med regnskabs- og budgetløsninger og glæder sig over, at modellerne nu bliver lettere tilgængelige for EG Boligs kunder:

Vi ser meget frem til det tættere samarbejde. Jeg forventer, det bliver en stor fordel for kunderne, at vi nu har slået vores kompetencer sammen med EG Bolig, så de får nogle mere integrerede løsninger i det miljø, de allerede kender i dag", siger Peter Jørgen Nørvig, som er medejer i exacto.

Har du spørgsmål til det nye samarbejde, er du meget velkommen til at kontakte Kim Ø. Christensen på kim.o.christensen@eg.dk eller +45 7260 1733.