Ejendomsmessen 2022
27. maj 2022

Oplev EG's branchestande på Ejendomsmessen '22

EG er stærkt repræsenteret med fire forskellige digitale løsninger og flere stande på årets Ejendomsmesse den 1.-2. juni. Fællesnævner for EG's stande er software, der kan optimere processer inden for ejendomsdrift, byggeri og energistyring.

Kom og mød EG på Ejendomsmessen, hvor du kan blive klogere på digitalisering, ejendomsdrift, nybyggeri, renovering, energi og bæredygtighed.

Efter to års coronapause samler Ejendomsmessen 2022 igen branchen til inspiration og netværk.

Messen, der er Nordens største inden for ejendomsbranchen, bringer hele branchens værdikæde sammen i ét fagligt forum. Man kan derfor møde mange aktører inden for professionel ejendomsdrift, blandt andet ejendomsadministratorer, indkøbere, driftschefer, tekniske ledere samt energi- og miljøansvalige.

EG's branchesoftware optimerer og giver overblik

EG er for første gang repræsenteret med hele fire it-løsninger, der understøtter ejendommens livscyklus fra arkitektens første streger til det færdige byggeri med beboere. Besøg EG's stande med:

  • EG Bolig: App- og webløsninger til bolig- og ejendomsadministration, kommunikation samt drift og økonomi. På standen kan du også møde NTI med Facility Management og e-drift
  • EG Sigma: Effektiv kalkulation, de professionelles digitale værktøj til tilbudsgivning
  • Ajour Systems - en del af EG: It til kvalitetsstyring, dokumenthåndtering, udbud og en samlet platform til håndtering af BIM-objekter og BIM-data
  • EG Omega: En komplet løsning til datadrevet energiledelse, der samler alle data, så man kan overvåge og reducere energiforbrug i bygninger

Alle er softwareløsninger, der udover at gøre arbejdsopgaver nemmere og mere effektive i hverdagen, giver mulighed for at arbejde datadrevet i alle processer og dermed udnytte data intelligent til fx administration, kalkulation, styring af projekter og energioptimering.

Inspiration fra oplægsholdere

I 2019 havde messen omkring 2.500 besøgende og ca. 130 udstillere. Samme antal udstillere forventes i år.

Udover udstillere byder Ejendomsmessen på en række oplægsholdere, blandt andet fra Green Building Council, PropTech Denmark, Molio og ConTech Lab og Danske Landskabsarkitekter.

Ejendomsmessen 2022: Onsdag den 1. juni kl. 9.00 - 17.00 og torsdag den 2. juni kl. 9.00 - 16.00 i Brøndby Hallen.