EG køber Prosedo ApS
25. februar 2021

EG har købt Prosedo og ProBo

Sidst i 2020 fik vi 20 nye kompetente og engagerede kollegaer i EG Bolig, da EG A/S opkøbte IT-virksomheden Prosedo, som står bag kommunikationsplatformen ProBo.

ProBo personaliserer kommunikationen alt efter, om man er administrator, ejer, lejer, andelshaver, vicevært eller bestyrelsesmedlem.

De 130.000 brugere af ProBo anvender løsningen til blandt andet sikker e-mail, bilagsgodkendelse, deling af dokumenter, overblik over økonomi, ID-legitimering og digitale underskrifter. Brugerne har adgang til dynamisk indhold på platformen døgnet rundt via deres eget individuelle dashboard.


Digital generalforsamlinger

Én af årets første nyheder fra Prosedo er håndtering af digital generalforsamling i ProBo. Boligforeninger er klar til at håndtere deres generalforsamling digitalt – og ProBo understøtter det brugervenligt for beboerne og tidsbesparende for administrator. Erfaring fra over 100 digitale generalforsamlinger er at deltagerantallet øges, fordi deltagelse kan ske over en længere periode og fordi mange beboere rent faktisk foretrækker fleksibiliteten ved den digitale tilgang (og bare rolig; der er taget hånd om også de ikke-digitale, så deres stemme naturligvis fortsat tæller med).

Et par fordele er;

  • Beboerne er fortrolige med ProBo (nogle selskaber har op mod 90 % af beboerne oprettet i ProBo)
  • Løsning udviklet sammen med administrationsbranchen
  • Styr på hvem der deltager og i lukket system
  • Virker med smartphone, pc, tablets
  • Beboere har adgang til personlig hjælp på mail og telefon fra ProBo-support
  • Formentlig markedets billigste løsning

Flere kompetencer og et bredere produktudvalg

Kombinationen af Prosedo og EG kommer både EG's og Prosedos kunder til gode, når vi med fælles kompetencer nu kan fokusere endnu mere på bolig- og ejendomsmarkedet med et bredere produktudvalg.

Vi ser meget frem til arbejde endnu tættere sammen med vores nye dygtige kolleger fra Prosedo og dele vores viden. Når vi trækker på hinandens erfaringer, vil vi fremadrettet kunne tilbyde kunderne endnu stærkere administrationsløsninger.

Både ledelsen og medarbejderne i Prosedo fortsætter som en del af EG Bolig-divisionen i EG A/S.

Kontakt os

Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige løsning. Gennem mange år har vi udviklet it-løsninger, som er målrettet specifikke brancher. Løsningerne ligger i skyen, og vi hjælper dig i gang – nemt og hurtigt.

Ring til os på +45 7013 2211 (vores hovednummer) og få svar på dine spørgsmål, før du beslutter dig.

Senior Sales Executive

Dorethe Tholstrup

Key Account Manager

Henrik Reenberg