Få mere ud af dine data
18. december 2018

Få mere ud af dine data

Vil du være endnu bedre til ledelsesinformation og business intelligence? Så er der nu godt nyt fra EG Bolig, der sammen med Exacto tilbyder et nyt modul, der giver dig bedre adgang til dine data. Deltag i gratis webinar og se, hvor nemt du kan lave både standardrapporter og værdifuld ledelsesinformation.

Brugervenligt & tidsbesparende

Om du er Excel-haj eller ej, kan du nemt benytte dig af det nye modul grundet høj brugervenlighed og intuitivt setup. Du kan let søge statistikker frem om eksempelvis fraflytningsprocenter. Ligesom du sparer tid, når du skal i gang med dine analyser; du starter ikke forfra hver gang, men starter dér, hvor du slap sidst.

Benytter du dig af exactos modul, får du du tilmed hurtigere adgang til dine data og et mere kvalificeret indblik. Med den nye big data-løsning kan du let analysere relevante tendenser mhp. problemknusning og optimering af jeres forretning.

 

Udvid med egne rapporter

Modulet fra Exacto byder dels på standardrapporter, der dækker de typiske behov for rapportering inden for økonomi, drift, udlejning, controlling og ventelister. Desuden har du mulighed for at udvide med rapporter efter eget behov.

Løbende måling af drift og vedligeholdelse

Der vil også være en økonomisk besparelse i vente med det nye modul. Eksempelvis bliver det nemmere at leve op til de lovgivningsmæssige effektiviseringskrav, da du løbende vil kunne se udviklingen i drifts- og vedligeholdelsesomkostningerne. Det vil dermed blive meget nemt at dokumentere udviklingen i jeres boligforening – ganske enkelt, fordi det ligger i en standardrapport.