EG Bolig klar med tidsregistrering
27. juni 2018

EG Bolig klar med tidsregistrering

Nu kan du registrere arbejdstid, lægge vagtplaner og administrere blandt andet kørsel og ferie digitalt. EG Bolig har indgået et samarbejde med TimeMap. Løsningen findes til både mobil og pc, og flere boligforeninger har allerede gode erfaringer med, hvordan TimeMap letter arbejdet for både administrationen og den enkelte medarbejder. 

TimeMaps fleksible løsning er allerede i brug hos flere boligforeninger, der blandt andet benytter den til at registrere arbejdstid og fravær. 

Brugervenlig app 

En af fordelene ved TimeMap er, at den enkelte medarbejder altid kan se vagtplanen, og via appen er der mulighed for, at medarbejderne bytter vagter. Appen kan også bruges til at registrere kørsel, ferie og fravær – og alt kan integreres med lønsystemet. 

Ifølge partner i TimeMap Lars Rafn skyldes en del af succesen, at appen er så brugervenlig, at medarbejderne tager den hurtigt til sig: 

Vi oplever, at rigtig mange medarbejdere er glade for at bruge vores app som erstatning for blandt andet Excel-ark. Nu har de hele tiden up to date-data og kan følge deres egne registreringer på en nem og overskuelig måde,” udtaler Lars Rafn.
 

Overblik over timeforbrug 

Også administrationen bliver betydeligt nemmere, når de ansatte registrerer tiden i TimeMap. I fremtiden vil en fordelene være, at TimeMap vil udveksle data med EG Bolig, så tidsforbruget i administrationen kan mindskes yderligere. Desuden får du nemt et langt større overblik over vagtplaner, opgaver og tidsforbrug. 

Vi ser, at vores kunder bruger markant mindre tid på administration efter indførelsen af TimeMap. Desuden får de et overblik, som de ikke tidligere kunne få. Det giver en omkostningsbesparelse dels i forhold til tidsforbruget og dels i form af et bedre grundlag for at se, hvor tiden og omkostningerne bliver anvendt,” siger Lars Rafn. 

Funktioner i TimeMap: 

  • Tidsregistrering fra mobil eller pc
  • Ferie- og fraværsplanlægning 
  • Vagtplanlægning
  • Lønberegning 
  • Fri support.

Læs mere om TimeMap her.