Nye funktioner i version 3 bliver løbende føjet til, og i EG Bolig er vi netop nu i gang med at udvikle blandt andet integration med Mobile Pay. Få overblikket over version 3 her.
01. juni 2022

Status på udviklingen af EG Bolig version 3

Nye funktioner i version 3 bliver løbende føjet til, og i EG Bolig er vi netop nu i gang med at udvikle blandt andet integration med MobilePay. Få overblikket over version 3 her.

EG Bolig version rummer mange muligheder for en nemmere digital administration i hverdagen.

Langt de fleste funktioner relateret til ventelister og udlejning er for længst blevet tilgængeligt i version 3. Derefter har vil tilføjet en del funktionalitet under administration og drift, og vi flytter løbende indstillinger over til version 3.


Fokus på moduler til økonomi

Gennem en længere periode har der desuden været fokus på økonomimoduler, og der er en naturlig sammenhæng på kryds og tværs mellem disse.

Mange kunder har allerede været i gang på version 3 længe. Andre er ved at teste bankafstemning og opkrævning, og vi udvikler i øjeblikket udbetaling, kassekladde og integration med MobilePay.


Positive tilbagemeldinger

I EG Bolig kan vi på det varmeste anbefale, at endnu flere brugere kommer i gang med at bruge version 3, som vi har fået mange positive tilbagemeldinger på; medarbejderne i boligadministrationerne er glade for de nye muligheder.

Overblik version 3, juni 2022

image5swbb.png

Kontakt os

Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige løsning. Gennem mange år har vi udviklet it-løsninger, som er målrettet specifikke brancher. Løsningerne ligger i skyen, og vi hjælper dig i gang – nemt og hurtigt.

Ring til os på +45 7013 2211 (vores hovednummer) og få svar på dine spørgsmål, før du beslutter dig.

Senior Sales Executive

Dorethe Tholstrup

Key Account Manager

Henrik Reenberg