Tre nye moduler i EG Bolig version 3
01. juni 2022

Tre nye moduler i EG Bolig version 3

EG Bolig Docs

EG Bolig Docs er det nye ESDH-system til journalisering af dokumenter på henholdsvis selskab, afdeling, lejemål og interessent direkte fra EG bolig.

Med EG Bolig Docs er du altid opdateret til den nyeste version, da den er baseret på en Sharepoint Cloud løsning. Alle kunder, der benytter WEBdok og CrossWork skal flyttes over på det nye EG Bolig Docs.


CPR-opslag

Det er nu muligt at tilkøbe CPR-opslag. Modulet gør det muligt for de medarbejdere, der får rettighed til det at lave opslag i CPR-registret, så du får navn og adresse korrekt registreret. Du kan også se, om personen har beskyttet adresse.
CPR-opslag kan bruges blandt andet ved oprettelse af ansøger, lejer, kontrakt og i flyttesager.


Bilagsflow

Bilagsflow er et helt nyt modul til indlæsning, oprettelse og godkendelse af fakturaer. Man kan oprette fakturaer, kreditnoter og udgiftsbilag, og alt sendes til godkendelse med samme opsætning af godkendelser som i version 2.

Hvis du bruger godkendelse af BS Plus, vil du også kunne gøre det her. Bilagsflow er integreret med rekvisitioner, og alt er tilpasset de enkelte typer.
Bilagsflow erstatter Webfaktura og Bilagshåndtering, men kan bruges sideløbende med disse i en overgangsperiode.


Vil du vide mere?

Kontakt os gerne i EG Bolig for en præsentation af version 3-mulighederne. Vi hjælper dig også gerne i gang med at bruge de nye moduler.

Kontakt os

Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige løsning. Gennem mange år har vi udviklet it-løsninger, som er målrettet specifikke brancher. Løsningerne ligger i skyen, og vi hjælper dig i gang – nemt og hurtigt.

Ring til os på +45 7013 2211 (vores hovednummer) og få svar på dine spørgsmål, før du beslutter dig.

Senior Sales Executive

Dorethe Tholstrup

Key Account Manager

Henrik Reenberg