EG Bolig webinar: e-drift giver bedre beboerservice
01. april 2022

EG Bolig webinar: e-drift giver bedre beboerservice

Nyt webinar viser, hvordan medarbejderne i boligselskabet med et digitalt værktøj kan løse opgaver nemmere i hverdagen. Det giver fordele for både lejere og administrator.


E-drift er populært sagt viceværtens nye digitale huskeliste. Et planlægningssystem, man kan bruge på smartphone og tablet, som giver overblik over ressourcer, drift og økonomi.

Det er nemt at bruge og giver bedre service overfor beboerne, fordi vi har overblikket hele tiden Bjarne Bøhl Pedersen Driftschef, B45 Boligudlejning


Facility Management gjort enkelt

Hver dag står ejendomsfunktionærerne i de danske boligselskaber med tusindvis af stoppede afløb, dryp-pende vandhaner og tit akutte reparationer.
Med e-drift kan en rekvisition laves digitalt på mobilen, en håndværker kan tilkaldes og opgaven sættes i gang, direkte ude hos beboerne. Det sparer både tid og telefonopkald.

I boligselskabet betyder det mere effektiv administration og kontrol over, at opgaver bliver udført og ligger inden for budgettet. E-drift er nemlig integreret med EG Bolig administrationssystemet, og alt er samlet og dokumenteret ét sted. Derfor kan man også altid se, hvad der tidligere er udført i en bolig.

Over for beboeren giver det en bedre service, når opgaverne kan løses hurtigere.


Fælles webinar om e-drift

EG Bolig og NTI viser på et fælles webinar den 7. april, hvordan e-drift fungerer og er integreret med ka-lendere, økonomisystem og BBR.
Værter på webinaret er Christian Bøgelund Madsen, NTI og Bjarne Bøhl Pedersen, driftschef, B45 Boligud-lejning.

EG Bolig og NTI/Facility Management arbejder sammen og tilbyder enkle digitale løsninger til bolig- og ejendomsadministration. It, der understøtter alle niveauer i boligadministration og ejendomsforvaltning og lever op til myndighedskravene.

E-drift egner sig til både mindre og større boligforeninger.

Kontakt os

Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige løsning. Gennem mange år har vi udviklet it-løsninger, som er målrettet specifikke brancher. Løsningerne ligger i skyen, og vi hjælper dig i gang – nemt og hurtigt.

Ring til os på +45 7013 2211 (vores hovednummer) og få svar på dine spørgsmål, før du beslutter dig.

Senior Sales Executive

Dorethe Tholstrup

Key Account Manager

Henrik Reenberg