Ejendomsadministration
12. juni 2023

EG ProBo giver overskud hos ejendomsadministratorer

"Vores tidsforbrug på bilag er halveret", siger Bjørn Weber, adm. direktør i ØENS Ejendomsadministration, der optimerer med det digitale ejendomssystem EG ProBo. Systemet giver administrationsfirmaer op til 12 procent i overskud.

"Vi har haft over 30.000 bilag gennem OCR-læseren i EG ProBo", fortæller Bjørn Weber, der er direktør i ØENS Ejendomsadministration, et rådgivningsfællesskab inden for ejendomsadministration og jura med 70 rådgivere.

OCR-læseren scanner og digitaliserer skreven tekst og tegn. Og den digitale håndtering af bilagene er effektiv.


Fakturaer tager kun halvt så lang tid

Digital ejendomsadministration kan spare meget tid i hverdagen. Alene på behandlingen af fakturaer kan man som ØENS Ejendomsadministration med EG ProBo spare 50 procent af den tid, man normalt ville bruge på at håndtere manuelle fakturaer.

Samtidig mailer vores kunder bilag direkte ind i godkendelsen, det sparer også administrator tid Bjørn Weber, adm. direktør, ØENS Ejendomsadministration

 

"Læsbarheden er høj og korrekt. I forhold til FØR vi indførte OCR, oplever vi at vores tidsforbrug på håndtering af bilag hos bogholder er halveret", siger Bjørn Weber og tilføjer:

"Samtidig gør vores kunder og leverandører i vid udstrækning brug af at maile bilag direkte ind i både godkendelsen hos relevant bestyrelse samt efterfølgende OCR-læsning, som også sparer administrator tid."

 

Forenkler kommunikationen mellem administration, lejere og bestyrelser

EG ProBo samler al kommunikation og information. En platform med selvbetjening, hvor kommunikationen kan personaliseres alt efter, hvilken rolle man har i ejendommen, fx administrator, lejer, vicevært eller bestyrelsesmedlem.

 

Virksomhederne uden EG ProBo må nøjes med omkring 5 procent i overskud Christian Ringbæk, medstifter af ProBo, Senior Key Acconut Manager, EG

 

"ProBo blev lanceret tilbage i 2007 med en vision om at være papirløs og kun arbejde digitalt fra start. Det gjorde vi, fordi vi ønskede at gå forrest i den digitalisering af ejendomsadministration", fortæller Christian Ringbæk, medstifter af Prosedo og ProBo.

De over 200.000 brugere bruger typisk løsningen til sikker e-mail, deling af dokumenter, bilagsgodkendelse, overblik over økonomi og digitale underskrifter". Christian Ringbæk uddyber:

"EG ProBo understøtter - og løser nogle gange helt - de opgaver, som administratorer, bestyrelser, beboere, revisorer og viceværter står over for i deres daglige arbejde. Ved du fx, at administratorer kan spare 30 minutter på hver eneste overdragelse ved blot at bruge modulet til andelsoverdragelser i EG ProBo?"

EG ProBo understøtter vækst

"Det har været afgørende for os at opretholde et dokumenteret højt serviceniveau. Vi har kontakt til de fleste af beboerne hos administrationsselskaberne. Boligexperten Administration A/S har 87 procent af alle deres beboere oprettet i EG ProBo, og de fleste andre af de 50 selskaber, vi samarbejder med, ligger tilsvarende højt. Vi måler tilfredsheden gennem vores supporttelefon, hvor vi opnår en positiv respons på hele 97 procent", siger Christian Ringbæk, der samtidig vil nævne de vækstmuligheder, systemet giver:

"Vores årlige analyse af administrationsbranchen viser, at blandt de 15 førende administrationsfirmaer har de, der anvender EG ProBo, en overskudsprocent på cirka 12, mens virksomhederne uden EG ProBo må nøjes med omkring 5 procent overskud. Virksomhederne med EG ProBo oplever også en højere vækst i procent i forhold til dem uden".

ProBo blev en del af EG i 2020.