24. juni 2021

EG Bolig: Sådan kommer I på version 3

Det går støt og roligt fremad med at udvikle EG Bolig version 3, som flere af vores kunder nu har taget i brug. Få en oversigt over de funktioner, der er udviklet og få at vide, hvordan I får en smertefri overgang fra version 2 til version 3.

Vi har den tilgang, at vi frigiver moduler løbende i version 3, sådan at vores brugere i en overgangsperiode kan bruge de samme moduler i både version 2 og 3. Det giver forhåbentlig en mere smertefri overgang, da man som bruger har noget at 'falde tilbage til'.

På et tidspunkt vil vi naturligvis begynde at lukke for modulerne i version 2, så vi ikke bruger tid på at vedligeholde modulerne i begge versioner. Vi vil gerne bruge vores ressourcer til at gøre EG Bolig version 3 endnu bedre.


Få hjælp på webinarer og kurser

Hele efteråret vil vi tilbyde en stribe online webinarer i brugen af EG Bolig version 3, så skiftet bliver så let som muligt. I vil modtage indbydelse til webinarerne i starten af august.

Hvis I ønsker et mere dybdegående kursus er det selvfølgelig muligt. Kontakt gerne vores sælgere, som I normalt gør, når I ønsker et kursus.

Desuden finder I allerede i dag en vejledning i version 3 med tilhørende videoer fra et tidligere webinar.

Oversigt: Disse funktioner har vi udviklet i EG Bolig version 3

Tabel1-Bolig-sommer.png


Generelle indstillinger

Tabel2-Bolig-sommer.png

Følgende funktioner vil løbende blive frigivet i 3. og 4. kvartal 2021 samt i 2022:

Tabel4-Bolig-sommer.png

Vi lukker for support for udvalgte moduler i EG Bolig version 2

Den 31.12.2021 lukker support og vedligeholdelse af følgende moduler i EG Bolig version 2:

Tabel3-Bolig-sommer.png

Indstillingerne i EG Bolig version 2 bliver løbende flyttet over i version 3, og vi vil informere om dette i forbindelse med release notes til opdateringen.


Webinar og kurser online på vej

Om kort tid vil vi præsentere et gratis webinar om alt det nye, ligesom der kommer online kurser mod betaling.

Vi er i øjeblikket i gang med at sammensætte et kursusprogram, der er klar efter sommerferien. Programmet bliver præsenteret på vores hjemmeside, og der bliver mulighed for at tilmelde sig allerede i løbet af sommeren. Det er en række online kurser, hvor I kan lære mere om lejemålskartotek, flyttesager, kontoplaner og finansrapporter. Det hele selvfølgelig i EG Bolig 3.

I er naturligvis velkomne til at kontakte os, hvis I har spørgsmål.