EG ProBo på Django 2024
21. juni 2024

International anerkendelse af EG ProBo på DjangoCon EU 2024

EG ProBo er opbygget som et framework ovenpå Open Source frameworket Django, som også benyttes af prominente virksomheder som Instagram og YouTube. Og EG's løsning er så unik, at den fornylig blev fremhævet på en international konference i Vigo i Spanien.


Ved at benytte Open Sourceframeworket Django har EG ProBo teamet valgt en utraditionel vej, som løbende gavner kunderne med kort udviklings- og leveringstid.

"Metoden betyder, at vi kan levere højkvalitetsprodukter med minimale ressourcer til gavn både for kunderne og EG", siger Erik Guldager Laustsen, der er Team Manager og Software Architect i EG Housing.
 

Django er skrevet i Pyhon

Django er et Open Source Web Framework, der gør det hurtigt og nemt at udvikle komplekse, databasedrevne websteder.

Det stiller en håndfuld komponenter til rådighed og leverer en række indbyggede funktioner til brugere, såsom brugerautentificering, datamigration og Auto-Admin og mange flere, alt imens det opmuntrer til hurtig udvikling og ren, pragmatisk design.

Django er skrevet i Python og populært blandt udviklere for sin fleksibilitet og skalerbarhed. Django bruges af nogle af de største websteder og tjenester i verden, herunder Instagram, YouTube, Spotify og Dropbox.
 

Udvalgt blandt 174 ansøgninger

Derfor var det en fjer i hatten, da Erik Guldager Laustsen og Johan Valentini fra EG ProBo blev udvalgt blandt 174 ansøgninger til at holde et oplæg på den internationale konference, DjangoCon EU 2024, i starten af juni, for at fortælle, hvordan EG benytter Django, og hvilke fordele det giver.

"Vi har brugt Django i EG ProBo de sidste syv år, og vi blev udvalgt fordi vi har haft held med at udvikle en app-løsning med fire forskellige admin-sektioner, 14 brugergrupper og mere end 240.000 admin-brugere. De fleste vil sige, at det er en atypisk brug af Django Admin, men vi gjorde det ved at udvide Djangos admin-funktioner", forklarer Erik Guldager Laustsen, der i sit oplæg forklarede, hvorfor EG valgte den tilgang:

"Vi viste forskellige eksempler på vores forbedrede Admin- og HTMX-brug og delte vores pragmatiske tilgang til at bruge og udnytte Django Admin-mulighederne. Mere teknisk handlede det også om vores brug af rettigheder, HTMX til changelists og filtre samt vores genvejsmenu.

For os har det vist sig at være en stor fordel at genbruge en masse eksisterende komponenter og funktionalitet, fremfor at udvikle det fra bunden selv".

For Erik Guldager Laustsen var det en stor oplevelse at tale på DjangoCon EU 2024:

"Vores tilgang har jo betydet, at vi på syv år nu har mere end 80% af andels- og ejerlejligheds-markedet i Storkøbenhavn og næsten 6.000 ejendomme i hele landet. At det har været muligt med kun to fuldtidsudviklere, oplever jeg vakte stor interesse. Vi var spændt på hvordan vores radikalt anderledes tilgang ville blive modtaget, men vi fik rigtig god feedback fra nogle af de vigtigste i Django-miljøet.

Læs mere om DjangoCon 2024

Kontakt os

Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige løsning. Gennem mange år har vi udviklet it-løsninger, som er målrettet specifikke brancher. Løsningerne ligger i skyen, og vi hjælper dig i gang – nemt og hurtigt.

Ring til os på +45 7199 2655 og få svar på dine spørgsmål, før du beslutter dig.

Product Manager

Ole Lindholm Madsen

Customer Success Manager

Karina Rosenløv Nielsen