EG ProBo - Byggesager
06. oktober 2023

Vær med til at præge udviklingen af EG ProBos byggemodul

Vi har planlagt en workshop i oktober, hvor brugere kan komme med input til udviklingen af byggesagsmodulet i EG ProBo. Vil du være med?

Byggesagsmodulet i EG ProBo til ejendomskommunikation gør det nemt at håndtere byggesager. Med modulet sikrer man nem kommunikation mellem byggeteknisk rådgiver, byggesagsadministrator, styregruppe og beboere.

I foråret frigav EG ProBo første version af det nye byggesagsmodul. Det er gode nyheder for alle involverede parter i ejendommen – beboere, byggesagsadministrator, arkitekt, ingeniør og eventuelt styregruppe.

Følg nemt med i byggesagen

Når byggesagen er oprettet i ejendommen, skal brugerne blot logge på EG ProBo for at følge med i byggesagen. Her kan du se tidsplan, tilknyttede dokumenter og meget mere.

Du slipper for at indhente telefonnumre og mailadresser til varslinger, da langt de fleste brugere allerede er oprettet i EG ProBo. Ind- og udflytninger sker som altid automatisk – og på denne måde sikrer vi, at også nye beboere bliver informeret om en igangværende byggesag med tilhørende tidsplan.

Varslinger sker automatisk

Derudover er der mulighed for at sende akut-SMS, hvis et forløb bliver forsinket i forhold til den varslede dag. Beboerne kan følge med på tidslinjen under hele byggesagsperioden. Generelt afsendes notifikationsmails 24 timer før en opgave går i gang. Varslinger er automatiseret og kan lægges fra start, når tidsplanen foreligger.

EG ProBo sammensætter i øvrigt automatisk forslag til adressegrupper (fx én isoleret opgang, alle som bor til venstre osv.)

For byggesagsadministrator ligger der en lang række fordele, som gennemgående ændrer måden hvorpå en byggesag administreres i dag. Man kan blandt andet uploade, indsende og godkende fakturaer, der knytter sig til byggesagen. Der er også mulighed for at oprette et skræddersyet godkendelsesflow, som blandt andet rådgiver, arkitekt og ingeniør kan kobles på.

Fakturaer fremsendes til en unik e-mailadresse, der er tilknyttet til den enkelte byggesag.

Som noget helt nyt kan der oprettes ”opgaver” til den enkelte byggesag. Det kunne være en 20-punktsliste, 1 eller 5 års gennemgang, som blot oprettes via en foruddefineret skabelon.

På denne måde bliver styring og administration af byggesagen håndteret på en helt anden måde, end vi kender det i dag. Lederen af byggesagsafdelingen får et samlet overblik over hele porteføljens byggesager (visuel visning), hvilke opgaver der ligger hos den enkelte medarbejder, underpunkter der tilknytter sig den enkelte ”opgave” mv.

Deltag på workshop og kom med dine input

I dag er der over 70 aktive byggesager i EG ProBo, og næsten 100 bilag tilknyttet byggesager er godkendt.

Vi arbejder videre på modulet og har planlagt en workshop, hvor kunderne kan komme med input og præge den videre udvikling. Workshoppen er:

Tirsdag 31. oktober kl. 12.

Ønsker du at høre mere om byggesager i EG ProBo eller deltage i vores workshop?

Kontakt Ole Lindholm på mailen olind@eg.dk