EG Bolig
11. oktober 2022

EG Bolig: Skift fra NetsShare til e-Boks

Med udgangen af året skifter vi fra Netsshare til e-Boks. NetsShare erstattes af en aftale, som EG har indgået direkte med e-Boks. En fordel er, at dokumenterne leveres løbende.

Hvis du som kunde benytter dig af e-Boks via Netsshare, vil vi gerne informere om, at NetsShare har meddelt, at dette produkt udgår pr. 31. december 2022.

EG har derfor besluttet at indgå en aftale direkte med e-Boks. Det betyder, at vi i perioden fra oktober til november 2022 vil flytte jeres aftale fra NetsShare til e-Boks.

Sender direkte til e-Boks

En af fordelene ved at vi sender direkte til e-Boks er, at dokumenterne leveres løbende og ikke samles op til en senere levering efter kl. 17. Det vil også betyde, at vi hurtigere kan agere, hvis der skulle opstå udfordringer ved EG eller e-Boks.

Test af integration i øjeblikket

Vi er ved at teste vores integration og forventer, at flytningen vil foregå med minimal påvirkning af driften. I vil høre nærmere, når flytningen sker.

Mere info

Sammen med e-Boks arbejder vi på supplerende informationsmateriale, og det er planen, at I vil få mere information i løbet af de kommende måneder.

Kontakt os

Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige løsning. Gennem mange år har vi udviklet it-løsninger, som er målrettet specifikke brancher. Løsningerne ligger i skyen, og vi hjælper dig i gang – nemt og hurtigt.

Ring til os på +45 7013 2211 (vores hovednummer) og få svar på dine spørgsmål, før du beslutter dig.

Senior Sales Executive

Dorethe Tholstrup

Key Account Manager

Henrik Reenberg