EG Bolig: Ejendomsskattebillet-modul gør bogføringen mere effektiv
31. oktober 2023

EG BoligExtraNet lever nu op til krav om webtilgængelighed

Vi er nu i mål med, at vores kerneløsning EG BoligExtraNet er opgraderet og overholder lovkravene om webtilgængelighed 2.1


Webtilgængelighed er fortsat på vores dagsorden, og vi er kommet i mål med at opgradere EG BoligExtraNet, brancheløsningen til den almene og private boligsektor, så løsningen nu lever op til kravene om webtilgængelighed 2.1.

Tilgængelig for alle

Webtilgængelighed skal sikre, at alle, uanset eventuelle funktionsnedsættelser, kan benytte websteder og apps på lige fod med andre borgere.

Vi vil gerne høre fra jer!

For at vi kan opgradere jeres løsning til at understøtte webtilgængelighedskravene, har vi brug for at lægge en fælles plan - for netop jeres løsning og processen med jer.

Hvis I ikke allerede er i dialog med os om det, vil vi opfordre til, at I kontakter os. Mange løsninger er allerede i gang, men vi afventer fortsat flere tilbagemeldinger.

Kontakt os

Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige løsning. Gennem mange år har vi udviklet it-løsninger, som er målrettet specifikke brancher. Løsningerne ligger i skyen, og vi hjælper dig i gang – nemt og hurtigt.

Ring til os på +45 9720 8040 og få svar på dine spørgsmål, før du beslutter dig.