EG Bolig MobilePay
19. marts 2024

EG Housing må stoppe samarbejdet med MobilePay

Efter svære overvejelser har EG Housing set sig nødsaget til at stoppe samarbejdet med MobilePay på grund af selskabets ændrede prisstruktur. 

EG Housing har ellers gennem længere tid arbejdet på at implementere MobilePay som alternativ til Betalingsservice til opkrævning af husleje og løbende betalinger i EG Bolig og EG BoligExtranet.  

Implementeringen er efter en lang pilottest færdig og klar til lancering hos alle kunder. 

"Desværre har MobilePay valgt at ændre den tidligere udmeldte prismodel, så prisen pr. betaling bliver alt for høj i forhold til prisen på Betalingssservice", siger Senior Vice President, Martin Holmgaard, EG Housing. 

EG Housing har været i dialog med MobilePays danske landeledelse, som fastholder prismodellen, på trods af det meget store antal betalinger, som EG Housings kunder tilsammen gennemfører hvert år. 

"Derfor så vi ingen anden udvej end at stoppe samarbejdet med MobilePay og udfase MobilePay fra vores løsninger" siger Martin Holmgaard. 

Du kan evt. selv læse mere om MobilePays nye prismodel her, der fx indebærer, at prisen for en betaling på kr. 5000 vil blive mere end 50 kr, hvilket er langt dyrere end betalingsservice.  

Læs mere hos Mobilepay

Kontakt os

Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige løsning. Gennem mange år har vi udviklet it-løsninger, som er målrettet specifikke brancher. Løsningerne ligger i skyen, og vi hjælper dig i gang – nemt og hurtigt.

Ring til os på +45 7013 2211 (vores hovednummer) og få svar på dine spørgsmål, før du beslutter dig.

Senior Sales Executive

Dorethe Tholstrup

Key Account Manager

Henrik Reenberg