Nye ansigter i EG Bolig teamet
01. juni 2022

Nye ansigter i EG Bolig teamet

Vi glæder os over at kunne ansætte endnu to medarbejdere, der skal være med til at sikre kvaliteten og den fortsatte udvikling af vores løsninger i EG Bolig.

Mød de to nye ansigter i teamet:

Morten Nielsen, Product Owner
Jeg kommer fra en stilling hos Wolters Kluwer, hvor jeg i fem år har været produktansvarlig for flere programmer, primært til revisorer i Danmark, Norge og Sverige.
Hos EG Bolig skal deltage i videreudviklingen af version 3, og jeg glæder mig til at komme i gang - både til at dykke ned i opgaverne og til at lære mine kolleger bedre at kende.

Lukas Gnaur, UX designer
Jeg er relativt nyuddannet cand. it. i digital design og har inden min ansættelse hos EG arbejdet som digitaliseringskonsulent ved It og Digitalisering, Syddjurs Kommune.
Jeg er ansat som user experience designer i EG Bolig og skal blandt andet arbejde med at designe moduler til EG Boligs softwareløsninger.
Privat bor jeg på Helgenæs med min hustru og snart to børn.

Kontakt os

Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige løsning. Gennem mange år har vi udviklet it-løsninger, som er målrettet specifikke brancher. Løsningerne ligger i skyen, og vi hjælper dig i gang – nemt og hurtigt.

Ring til os på +45 7013 2211 (vores hovednummer) og få svar på dine spørgsmål, før du beslutter dig.

Senior Sales Executive

Dorethe Tholstrup

Key Account Manager

Henrik Reenberg