EG Bolig version 3
11. oktober 2022

Tre EG Bolig-integrationer der gør administrationen nemmere

Bedre overblik og og færre manuelle arbejdsopgaver: Tre aktuelle EG Bolig-integrationer letter arbejdet i boligadministrationen. En af dem, integration til energiselskaber, er samtidig smart for lejerne, der slipper for at skulle huske at tilmelde sig el.

De tre integrationer i EG Bolig version 3 er bankafstemning, integrationer til energiselskaber og forbrugsregnskab. Læs mere om de enkelte moduler, og hvordan de fungerer:

Brugervenlig bankafstemning

Bankafstemning er nu frigivet. Med denne integration er det blevet meget nemmere og mere brugervenligt at afstemme jeres finanstransaktioner med de transaktioner, som står på bankkontoen. I har mulighed for at afstemme manuelt eller automatisk ved at sætte jeres egne regler op i programmet.

Afstemningen kan være en post til flere transaktioner, og det er utroligt nemt at se, hvilke poster der er afstemt eller ikke afstemt.

I EG Bolig version 3 bruger vi ikke indlæsning fra filer, da det ikke er sikkert nok. Derfor har vi indgået en aftale med Bankintegration om, at I med aftalen kan få poster fra banken uden at gå i Netbank og trække filer ud. Det øger sikkerheden for manipulation med data i filerne.

Vi er overbeviste om, at I vil opleve en stor tidsbesparelse med denne integration.

Mere på vej

Til info er udbetaling til fx kreditorer på vej i EG Bolig version 3, som ligeledes benytter Bankintegration, så udbetalingsoplysninger leveres sikkert til Netbanken.

Energi-integration sørger automatisk for tilmelding

Med integrationen til energiselskaber vil EG Bolig automatisk sørge for tilmelding til energiselskabet i forbindelse med indflytning af ny lejer eller ved tomgang at tilmelde selskabet. Vi har i samarbejde med nogle af energiselskaberne udviklet en ny feature, som også kan tilmelde til vand og varme (hvis jeres energiselskab kan håndtere dette).

Integrationen betyder, at lejerinformationer bliver sendt til energiselskabet et vist antal dage før indflytningsdagen. Hvis lejemålet går i tomgang, vil selskabet/organisationen blive tilmeldt som forbruger i lejemålet.

Lejerne undgår besværet med selv at skulle huske tilmelding til el; boligadministratoren slipper for manuelle arbejdsgange, og elselskaberne kan give en bedre service på baggrund af flytteoplysninger direkte fra udlejer. Lejeren kan dog altid frit vælge energiselskab.

Forbrugsregnskabsintegration til ista, Brunata, Techem og Palle Mørch A/S

Vil du slippe for manuelle arbejdsgange, er dette modul noget for dit selskab. Flowet og funktionerne er forskellige, afhængig af hvilken forbrugsafregningsleverandør I benytter. Men disse funktioner kan optimere processen ved forbrugsafregning:

  • Løbende udveksling af stamdata på beboeren, herunder adresse, mail, mobil
  • Løbende udveksling af indflytningsdato, fraflytningsdato og frigørelsesdato
  • Fremsendelse af acontoforbruget til slutafregning
  • Forbrugsomkostninger og enheder til afregningen
  • Årsafregning og straksafregninger
  • Modtagelse af kontrollister og regnskab
  • Publicering af forbrugsafregningsdokumentet til beboerne på beboerportalen
  • Forbrugsregnskaber sendes på mail, i e-Boks eller brev, afhængig af samtykke
  • Opkrævning eller udbetaling af differencen

Høj datakvalitet

Integrationerne i EG Bolig version 3 sparer en masse manuelle arbejdsprocesser og sikrer, at informationerne når sikkert frem med en høj datakvalitet.

Vil du vide mere? Kontakt os gerne.

Kontakt os

Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige løsning. Gennem mange år har vi udviklet it-løsninger, som er målrettet specifikke brancher. Løsningerne ligger i skyen, og vi hjælper dig i gang – nemt og hurtigt.

Ring til os på +45 7013 2211 (vores hovednummer) og få svar på dine spørgsmål, før du beslutter dig.

Senior Sales Executive

Dorethe Tholstrup

Key Account Manager

Henrik Reenberg