EG software digitaliserer andelsboligforeninger
16. november 2022

EG-software digitaliserer boligforeninger med 50.000 nye brugere

EG har siden foråret leveret kommunikationsplatformen EG ProBo til beboere og bestyrelser i 1.200 andelsbolig- og ejerforeninger, der er administreret af Newsec. En stor succes ifølge Newsec, hvor brugerne i dag efterspørger online værktøjer, der er tilgængelige 24/7.


- Vi er stolte over at kunne understøtte den stigende digitalisering af landets ejer- og andelsboligforeninger, siger Martin Holmgaard, SVP i EG Housing.

- Mange administratorer arbejder i dag med digitalisering, og vi har blandt andet hjulpet Newsec med at være helt i top med digitaliseringen gennem vores løsning EG Probo.

Foreningerne er klar til at digitalisere bestyrelsesarbejdet. Kent Dupont Walhøj, Head of Associations, Newsec


Foreninger vil være selvhjulpne

Ejer- og andelsboligforeningerne er parate til at tage nye løsninger i brug og digitalisere bestyrelsesarbejdet, når de ser, hvordan arbejdet kan gøres nemmere og hurtigere, også uden for arbejdstid. Det siger Kent Dupont Walhøj, Head of Associations hos Newsec, der er en af de største ejendomsadministratorer i Danmark.

- Med EG ProBo giver vi foreningerne og bestyrelserne muligheden for at være selvhjulpne.
Meget af arbejdet sker uden for den normale arbejdstid, og mange af de informationer, medlemmerne søger sker ligeledes i eftermiddags- og aftentimerne. Vi vil ikke være låst af kontortiden fra kl. 9-16, siger Kent Dupont Walhøj til Andelsportal.dk og tilføjer:

- Vi kan hjælpe med at effektivisere via løsninger som kommunikationsplatformen EG ProBo, der samtidig minimerer tidsforbruget for den enkelte.


Adfærden er blevet mere digital

Coronapandemien og de aktuelle stigende energipriser har været medvirkende til, at forbrugere generelt er blevet mere digitalt orienteret og blandt andet efterspørger selvbetjeningsløsninger. Ifølge Kent Dupont Walhøj har vi efter corona fået 100 millioner flere digitale brugere i Europa.

For andelsboligforeningerne betød corona, at de blandt andet måtte afholde generalforsamlinger online. Udviklingen fortsætter, og for mange brugere er hverdagen nu selvbetjening med adgang 24/7 og skærme i opgangen i stedet for de gamle opslagstavler.

- Vi lancerede platformen til mere end 50.000 brugere og mange har allerede taget platformen til sig. Vi blev overrasket over, hvor godt der er blevet taget imod systemet, siger Kent Dupont Walhøj, Newsec.


EG ProBo-løsningen digitaliserer foreningerne:

  • Samler al kommunikation og information om en ejendom på én platform
  • Bestyrelsesmedlemmer har adgang til alle vigtige dokumenter, fx referater og budgetter
  • Adgang døgnet rundt fra pc og smartphone samt digital skærm i opgangen
  • Mulighed for at sende indkaldelser til generalforsamlinger
  • Beboerkommunikation mellem andelshavere
  • Hjemmeside til foreningen
  • Ekstern revisor kan få adgang
  • En løsning, der understøtter GDPR-krav og hvidvaskningslov

Mere end 200.000 brugere i 5.500 ejendomme bruger i dag EG ProBo.

EG har en stærk position i boligbranchen med en hel række digitale løsninger til bolig- og ejendomsadministration. Med EG's software er det muligt at håndtere hele processen omkring byggeri, bygninger og beboere; fra teknisk tegning til boligadministration. Integrationer, apps og selvbetjening gør det nemt at bruge data.

Læs mere om EG ProBo

 

Kontakt os

Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige løsning. Gennem mange år har vi udviklet it-løsninger, som er målrettet specifikke brancher. Løsningerne ligger i skyen, og vi hjælper dig i gang – nemt og hurtigt.

Ring til os på +45 7013 2211 (vores hovednummer) og få svar på dine spørgsmål, før du beslutter dig.

Senior Sales Executive

Dorethe Tholstrup

Key Account Manager

Henrik Reenberg