EG Probo 2.0 lanceringsevent
08. september 2023

Stor interesse for opdateret EG ProBo til ejendomskommunikation

Lokalet var fyldt til bristepunktet, da den nye EG ProBo version 2.0 blev præsenteret ved et kundearrangement på EG i Ballerup.


Nyt design og funktionalitet er prioriteret i EG ProBo version 2.0, som netop er blevet præsenteret.

49 ud af 50 inviterede brugere inden for ejendomsadministration havde takket ja til arrangementet hos EG i Ballerup og hørte om den opgraderede og endnu mere brugervenlige version af EG ProBo.

Den nye version er nu klar til, at alle brugere kan få glæde af et endnu mere brugervenligt værktøj til den digitale ejendomskommunikation.

Det nye design giver en bedre brugeroplevelse. Overskueligt og funktionerne hænger naturligt sammen Karsten Hector, afdelingsleder for ejendomsadministration, ADVODAN, og deltager på EG ProBo-arrangementetSparer tid for administratorer

EG ProBo samler og forenkler kommunikationen mellem administration, lejere og bestyrelser og spiller en central rolle i digitaliseringen af ejendomskommunikation.

Over 200.000 brugere i 5.500 ejendomme benytter i dag EG ProBo til de opgaver, som administratorer, bestyrelser, beboere, revisorer og viceværter har i det daglige arbejde. De bruger typisk løsningen til sikker e-mail, deling af dokumenter, bilagsgodkendelse, overblik over økonomi og digitale underskrifter.

Tilgængelig for alle

Det digitale udvikler sig konstant, og det gælder også for EG ProBo. Hos EG bestræber vi os på at holde systemet opdateret og i overensstemmelse med de seneste krav og loven.

Et eksempel er de nye regler om webtilgængelighed, som skal sikre, at alle, uanset eventuelle funktionsnedsættelser, kan få adgang til og bruge websteder uden hindringer. Det gør det ekstra vigtigt for os at sikre, at EG ProBo er tilgængelig og brugervenlig for alle.

 

Vil du vide mere om EG ProBo?

Kontakt gerne Henrik Vinther på hevin@eg.dk / 7220 7551 eller Karina Rosenløv Nielsen på karni@eg.dk / 6143 6770.

Se hvilke fordele ADVODAN får med EG ProBo