Bilagsflow EG Bolig 3
11. oktober 2022

EG Bolig 3: Bilagsflow erstatter Webfaktura og Bilagshåndtering

Modtag og bogfør bilag med få klik, når du bruger Bilagsflow.

Med det nye automatiserede Bilagsflow er der kun få klik fra et bilag modtages til det bogføres. Du får overblik over alle dine fakturaer, og det er nemt at redigere og godkende.

Søgningen i oversigten er smart og hurtig - der er både fritekstsøgning og filtre. Med et enkelt klik indlæser du dine indscannede fakturaer, og du kan oprette fakturaer, kreditnotaer og udgiftsbilag med et minimum af oplysninger. Du kan gå direkte til redigering af et posteringsfelt ved at klikke i feltet på linjen. Visning og redigering af posteringer er tilpasset i forhold til de relevante oplysninger for hver type.

Integrationen med rekvisitioner gør det nemt at se, om det leverede svarer til din bestilling, og om der er store afvigelser fra overslagsprisen. Du kan se og tilføje bilag, zoome, tilføje flere bilag eller sende til en leverandør. Når sidste godkender har godkendt et bilag, bogføres det automatisk.

Bilagsflow erstatter Webfaktura og Bilagshåndtering.

Sådan kommer du i gang med Bilagsflow

Kontakt EG Bolig og hør, hvordan du tager det nye Bilagsflow i brug.

Kontakt os

Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige løsning. Gennem mange år har vi udviklet it-løsninger, som er målrettet specifikke brancher. Løsningerne ligger i skyen, og vi hjælper dig i gang – nemt og hurtigt.

Ring til os på +45 7013 2211 (vores hovednummer) og få svar på dine spørgsmål, før du beslutter dig.

Senior Sales Executive

Dorethe Tholstrup

Key Account Manager

Henrik Reenberg