Vi leverer nordisk branchesoftware

EG er en markedsledende leverandør af nordisk branchesoftware til private og offentlige kunder.

Vores software er forankret i højt specialiseret viden og udviklet af fagfolk til fagfolk på baggrund af en dyb forståelse af vores kunders profession og branche.

Se ledige stillinger

EG 2023

Ledige stillinger i EG

Læs mere om vores forretning, karriere og rekrutteringsproces

Ambitious

Vores forretning

Vores forretning

Vi elsker at få teknologi og business til at tale sammen! 

Software er bedst, når det gør en forskel for de mennesker, som bruger det hver dag. Hos EG er vi markedsledende leverandører af nordisk branchesoftware til mere end 26.000 kunder i den private og offentlige sektor.

Vi tror på, at vi sammen kan give vores kunder det bedste software på markedet, der giver dem mulighed for at videreudvikle og styrke deres virksomhed.

Vores organisation er præget af stor fleksibilitet, og vi arbejder i et uformelt, moderne og agilt miljø.

Career

Karriere

Karriere

Vi leverer det bedste software, fordi vi har superdygtige og engagerede medarbejdere, der ved, at de kun bliver bedre gennem samarbejde og aktiv vidensdeling. Vores overbevisning er, at alle har et talent, der kan dyrkes, og vi ved, at personlighed og teamwork er essentielle faktorer for at kunne levere.

I EG giver vi dig mulighed for at videreudvikle dit talent, og derfor arbejder vi fokuseret og struktureret med udvikling af både medarbejdere og ledere gennem blandt andet vores GROW-processer og intern mobilitet. Vi tror på, at udvikling af medarbejdere kommer indefra – og at udviklingen kun sker, hvis både medarbejder og leder tager ansvar og er aktive i processen.

Recruitment process

Rekrutteringsproces

Rekrutteringsproces

Hos EG lægger vi vægt på, at du får en professionel og positiv rekrutteringsproces, når du søger et job hos os. Vores mål er at tiltrække de bedste kandidater med forskellige kompetencer, baggrunde og erfaringer. Vi tror på, at diversitet blandt vores medarbejdere er med til at skabe de bedste resultater og en fantastisk arbejdsplads.

Vores rekrutteringsproces består af følgende trin:

Rekrutteringsprocessen.png

Hvis du er interesseret i yderligere information omkring vores rekrutteringsproces, så er du velkommen til at læse mere her: Vores rekrutteringsproces (pdf)

 

Mød en EG'er

Hør nogle af vores kolleger fortælle om at være en del af Nordens mest succesfulde it-teams.

  • Issa Chahin
  • Adina-Mihaela Amza
  • Dorethe Tholstrup
  • Jakob Svejgaard
Tilbage
Frem

Issa Chahin

Manager

Som manager i EG Digital Welfare har jeg ansvaret for vores team af udviklere på både junior-, mid-level og seniorniveau. Vi udvikler nogle af Danmarks bedste it-løsninger til specialiserede områder inden for sundhedssektoren, så som støtte og behandling af borgere med handicap, psykisk sygdom og misbrug. Jeg har arbejdet i EG siden 2016, hvor jeg startede som juniorudvikler. Jeg fik tildelt en buddy, hvilket var en virkelig god måde at lære virksomheden og teamet at kende. Det var en stor støtte, når man, som jeg gjorde, kom direkte fra uddannelse og ikke havde prøvet kræfter med arbejdslivet endnu. Siden da har jeg været på en utrolig udviklingsrejse, hvor jeg konstant har udviklet mig og hele tiden fået mere og mere ansvar. I EG er udvikling af medarbejdere en høj prioritet og det har jeg især oplevet ved at deltage på interne kurser, modtage intensiv sparring fra min leder og have adgang til internt træningsmateriale.

Da jeg startede i EG, havde jeg ikke forestillet mig, at jeg på et tidspunkt skulle have ledelsesansvar. Jeg havde dengang "bare" en mission om at blive en dygtig udvikler. Det blev jeg også. Men der åbnede sig også nye døre i takt med, at jeg udviklede mig, og jeg fik nye mål at gå efter. Selvom jeg stadig nyder at kunne have fingrene i koderne en gang imellem, er min vigtigste opgave i dag at være tæt på mine medarbejdere som leder.

Dagene i EG er aldrig de samme, og jeg nyder at arbejde et sted, hvor tingene går hurtigt og i en virksomhed, der udvikler sig konstant. Det skiftende fokus på opgaver gør det spændende og udfordrende at møde på arbejde hver dag. Det er især, når mine teams når et sprint og sammen fejrer den gode indsats, at jeg elsker at gå på arbejde.

Det er værdifuldt for mig at arbejde i EG, fordi jeg tydeligt kan se, at vi gør en forskel. De løsninger, som vi leverer, hjælper ikke bare vores kunder, men også den almene borger i deres hverdag. Det er meget motiverende for mig, at det arbejde jeg udfører, har en afgørende betydning for mange mennesker i vores sundhedsvæsen. Det særlige ved EG som arbejdsplads er, at det sociale mellem kolleger er helt ekstraordinært. Man er ikke bare kolleger, man er mere end det, og det bliver skabt gennem forskellige sociale aktiviteter. Jeg er glad for at være med på den rejse, som EG er på, for jeg synes, at vi som arbejdsplads har et kæmpe potentiale for at nå rigtig langt.

Issa Chahin

Adina-Mihaela Amza

Software Developer

Som nyuddannet, er EG det bedste sted at tage hul på ens karriere. Jeg blev taget hånd om fra starten, og i min første tid var jeg en del af et intensivt onboarding forløb, hvor jeg både blev introduceret til EG som organisation og deltog på forskellige kurser. Selvom jeg er ny i EG har jeg haft rig mulighed for at prøve kræfter med udvikling og arbejdet meget selvstændigt. Jeg nyder, at jeg kan få lov til at fordybe mig i en kode og selv løse de udfordringer, jeg møder. For der føler jeg virkelig, at jeg udvikler mig. Når jeg til sidst har ramt muren nok gange, ved jeg, at jeg altid kan søge hjælp hos min kolleger. I mit team har vi et rigtig godt samarbejde, og vi hjælper altid hinanden med at finde den bedste løsning på de udfordringer som opstår. 

Siden jeg startede i EG, er jeg gået fra ikke at vide ret meget til, at jeg nu føler jeg ved alt. Det var udfordrende i starten at lære en ny måde at arbejde på, men efter kort tid kunne jeg allerede mærke at jeg kunne løse opgaverne hurtigere og bedre. Dagene i EG er aldrig de samme, og som udvikler møder jeg nye udfordringer hver dag, og jeg elsker at arbejde et sted, hvor jeg bliver udfordret og lærer nye ting hele tiden.  

Det, som jeg virkelig værdsætter ved at arbejde i EG, er det store fokus på hver enkelt medarbejders personlige udvikling. Min leder opfordrer mig til at udvikle mig, og giver plads til, at jeg selv kan påvirke min egen udvikling ved at deltage på bestemte kurser, som jeg selv finder relevant for mig. EG er et fantastisk sted at være som medarbejder, fordi mine kolleger ikke bare samarbejder om faglige ting, men fordi vi også er sammen uden for arbejdet og er sociale med hinanden. Jeg nyder også rigtig meget, at jeg kan arbejde hjemmefra og have den fleksibilitet som gør, at arbejdsliv og fritid nemt kan hænge sammen.  

Adina-Mihaela Amza

Dorethe Tholstrup

Senior Sales Executive
Uddannelsesbaggrund: Handelsskolen Silkeborg
 

De løsninger, jeg sælger, gør det nemmere for mine kunder at udføre deres daglige arbejde med bl.a. at administrere deres lejemål og lejere i et administrationssystem. Tidligere skulle der eksempelvis udfyldes synsrapporter på gennemslagspapir i flere eksemplarer, og disse skulle sendes rundt i organisationen til underskrift og bestilling af håndværkere.

I dag kan alt foregå elektronisk i én arbejdsgang ude på synsstedet. Det er fedt at være del af en lang mere effektiv proces end tidligere, og en dag, der er mere produktiv for den enkelte ejendomsfunktionær

Det er motiverende for mig, at mit job har så stor en grad af frihed og mulighed for indflydelse. Min hverdag er utrolig varieret – og jeg kan godt lide, at jeg ikke kender dagens agenda på forhånd. Det er også motiverende for mig at være en del af et engageret team, hvor alle ønsker at yde en god service til vores kunder.

EG er en god arbejdsplads for mig, fordi jeg får opfyldt mine ønsker om et job, hvor jeg sælger et produkt, som jeg kan stå inde for og er stolt af. Et job, hvor jeg er i dialog med mange mennesker, og en arbejdsplads, hvor vi hjælper hinanden og har det sjovt sammen.

Det vigtigste for mig, i min faglige og personlige udvikling, er, at jeg kan tage ansvar og har indflydelse på resultaterne.

Dorethe Tholstrup

Jakob Svejgaard

Head of Product Management
Uddannelsebaggrund: Cand.Merc (dat.) eBusiness & Knowledgemanagement
 

Min rolle som Head of Product Management betyder kort sagt, at jeg er procesejer for de processer, der hører til området. Til dagligt arbejder jeg med at indføre best practices og ensartede EG-værktøjer, så vi kan yde det bedste inden for Product Management. Det gør jeg ved at fokusere på, hvad vi gør godt i dag, og hvad vi kan gøre endnu bedre.

Som Product Manager handler det om at vide, hvad det er, der sker ude i markedet og hvilke funktionaliteter, der efterspørges. Det kræver, at man bruger meget tid ude i markedet på at identificere de problemstillinger, som er centrale lige nu og hvilke typer produkter, der er størst interesse i.

EG's udvikling er i høj grad dét, der gør det spændende for mig at gå på arbejde om morgenen. Det er fedt at være med til at udarbejde fælles værktøjer og komponenter, som kan bruges på tværs af koncernen og på den måde skabe synergi i vores produktudvikling. Det er dét, der for mig gør Product Management til langt den fedeste disciplin at sidde i – for det er dér, vi har indflydelse på, hvad det er, der skal ske med EG's produkter på den lange bane, og hvordan vi kan skabe det bedste beslutningsgrundlag for os selv og vores ledelse.

I EG adskiller vi os fra andre IT-virksomheder ved eksempelvis at have et større produkt- og kundefokus end projektfokus. Vi bruger meget energi på at bygge produkter, som har en lang levetid, for på den måde kan vi sikre os en stor kundetilfredshed. Og så oplever jeg, at der er et større fokus på sådan noget som fleksibilitet og work-life-balance, hvilket jeg mener er en rigtig god ting i forhold til at få en sund og afbalanceret forretning, hvor vi står sammen og hjælper hinanden, når der er behov for det.

Jeg elsker, når jeg kan se, at vi gør en forskel – at de produkter, vi leverer, faktisk hjælper vores kunder. Det er nok i bund og grund hele årsagen til, at jeg arbejder i EG. Vi leverer i dag ydelser til en lang række sektorer, og jeg mener, at hvis vi styrker vores kompetencer og værktøjskasse inden for produkt management, og får endnu mere ud af synergierne, business units og divisionerne imellem, så vil vi kunne løfte både EG's produkter og værdien hos kunden til et endnu højere niveau.

Jakob Svejgaard

Values

This is how we work and what defines us.

Kundefokus

Customer focus

Customer focus

We have deep knowledge of our customers' business and industries

We enable our customers to become industry leaders by providing best in class vertical software and support. Our software is infused with the highly specialized knowledge of all of our employees. We always strive to get better: We are a team of innovators, problem solvers and doers. Without our customers and bright employees, there is no EG.

Deliver what we promise

Deliver what we promise

Deliver what we promise

We take responsibility and deliver mission critical solutions

It is an integral part of our culture that we take responsibility for our contribution to customers, to each other and to the society we live in. We deliver quality and reliability and we aim to always be a trusted partner. We know that the solutions we deliver are mission critical for our customers and that we take very seriously.

Respect for each other

Respect for each other

Respect for each other

We honor diverse ways of thinking

In EG we embrace workforce diversity and value a diversity of perspectives – leveraging the diverse personalities, thinking, skills, experience and working styles of our employees, customers and other stakeholders. Scandinavian leadership culture in everything we do: No politics. Only real responsibility and collaboration.

Follow us