EG køber Groupcare
07. november 2023

EG køber Groupcare for at understøtte medlemsorganisationer endnu bedre digitalt

København, 7. november 2023 - I dag offentliggør EG, en førende nordisk softwareleverandør, opkøbet af Groupcare A/S og styrker positionen som den foretrukne leverandør af branchesoftware til medlemsorganisationer i Norden.


Groupcare er leverandør af en specialiseret digital medlemsløsning, der letter håndteringen af medlems- og kursusdata samt økonomi for både mindre og større organisationer. Softwaren bruges i dag af en række betydelige organisationer og foreninger i Danmark, Sverige og Norge.

"I EG fokuserer vi på at levere branchesoftware, der er specielt designet til at understøtte den unikke nordiske samfundsmodel. Norden er kendt for sin stærke tilstedeværelse af medlemsorganisationer, der spiller en central rolle i at fremme frivillighed og styrke samfundet", siger Mikkel Bardram, CEO i EG og tilføjer:

"Gennem årene har vi arbejdet tæt sammen med medlemsorganisationer og bidraget til at forbedre medlemsengagementet og optimere administrative processer. Med det seneste opkøb af Groupcare kan vi understøtte behovene endnu bedre hos organisationerne".

Til alle typer foreninger

Groupcares software rummer et netværksorienteret medlemssystem, Membercare, til administration af alt vedrørende medlemmer som medlemsregister, kontingenter, dataudtræk, abonnementer og kurser. Groupcare-systemet har desuden et Membersite med selvbetjening, hvor medlemmer og frivillige blandt andet kan opdatere data, melde sig til arrangementer og give donationer.

"Groupcares platform bygger på den nyeste fremtidssikrede teknologi med integrationer og giver organisationerne et robust datagrundlag. En meget brugervenlig løsning, der håndterer al data på en enkel måde, og gør det nemt at være frivillig i en forening. Jeg er meget glad for at byde Groupcares 23 medarbejdere velkommen i EG", siger Frank Kragelund Hansen, Senior Vice President i EG.

Mange vidt forskellige foreninger bruger i dag systemet: Fagforeninger, branche- og arbejdsgiverforeninger, patientforeninger, politiske partier og interesseorganisationer.

"Vi ser EG som den ideelle ejer af Groupcare. Som en del af EG kan Groupcare fortsætte den ambitiøse og positive udvikling sammen med vores kunder, og vi kan nå ud til flere kunder både herhjemme og i de andre nordiske lande", siger Lisbeth Bekker, der er CEO i Groupcare A/S.

EG har overtaget Groupcare den 3. november 2023. Sælger og køber er enige om ikke at oplyse yderligere om salgspris og andre vilkår for transaktionen.
 

Om Groupcare

Groupcare er en danskejet leverandør af et medlemssystem, der håndterer al administration og data for foreninger og medlemsorganisationer i Norden. Med Groupcares egenudviklede løsning får foreningerne automatiseret manuelle arbejdsgange, større indblik i data samt selvbetjening. Missionen er at løfte kunderne digitalt, gøre det nemmere at drive forening og skabe stærke fællesskaber. Groupcare blev etableret i 1999, beskæftiger 23 medarbejdere og har base i København.

Læs mere på groupcare.com
 

Om EG

Vi udvikler fremtidens vertikale software, der påvirker kunderne og samfundet på en bæredygtig måde. EG beskæftiger mere end 2.000 medarbejdere primært i Norden, og i 2022 omsatte koncernen for 2,1 mia. kroner.
 

Mere information

Talsperson
Senior Vice President Frank Kragelund Hansen, EG, +45 5365 1504

Pressekontakt
Communication Manager Per Roholt, +45 2060 9736