Inspirationsdage 2024
24. maj 2024

EG Utility er arrangør af årets kundekonference i energibranchen

Igen i år arrangerer EG Utility 'Inspirationsdage', der er en konference for kunderne i energi- og forsyningsbranchen. Konferencen sidst i maj byder på to faglige dage med nyheder og netværk.


Digitalisering i energibranchen, cybersikkerhed og mentale vinderstrategier. Det er nogle af emnerne, de inviterede deltagere fra energi- og forsyningsbranchen kan se frem til på årets kundekonference, EG Utility Inspirationsdage 2024.

Vi har fokus på ny viden og nyheder fra både sektoren og i vores løsninger til energi- og forsyningsselskaberne. Samtidig giver vi deltagerne mulighed for at netværke og for at møde vores konsulenter. Rasmus Dalby Martinussen, Senior Vice President, EG Utility


Udover aktuelle nyheder i energisektoren og i EG Utilitys brancheløsninger vil deltagerne kunne fordybe sig i funktionaliteter, tale med eksperter og lade sig inspirere af en række oplæg.

Flere eksterne oplægsholdere vil gæste konferencen, hvor der også vil være tid til erfaringsudveksling og networking med kolleger i branchen.
Inspirationsdage 2024 strækker sig over to dage på Hotel Koldingfjord den 28.-29. maj.

Se mere om EG's afregningsløsninger til energi- og forsyning

Kontakt os, og hør mere

Vil du høre mere om vores produkter og services? Kontakt vores team af brancheeksperter, og fortæl os om din virksomheds behov, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Ring til os på +45 7013 2211 (vores hovednummer) og få svar på dine spørgsmål, før du beslutter dig.

Senior Sales Manager

Lotte Jensen

Tlf:  45 3035 0840

Email:  lotje@eg.dk