EG køber FrontAvenue og SafetyNet
07. april 2021

EG køber FrontAvenue A/S og SafetyNet

EG har opkøbt FrontAvenue A/S og SafetyNet, som er et af markedets førende værktøjer til arbejdsmiljøstyring.  

SafetyNet er en specialiseret softwareplatform, der letter alle de processer og arbejdsgange, der er forbundet med arbejdsmiljøstyring, dvs. sundhed, sikkerhed, miljø og kvalitet på arbejdspladsen.

“Vi har købt FrontAvenue og den specialiserede software SafetyNet, da vi er imponerede over produktet og kompetencerne hos medarbejderne hos FrontAvenue. Vi ser også et stigende fokus på arbejdsmiljø, og vi tror på, at SafetyNet kan gøre en positiv forskel," siger administrerende direktør Mikkel Bardram, EG A/S.

Mere end 25 % af den danske arbejdsstyrke – ca. 750.000 medarbejdere – er dækket af SafetyNet, og det er et vigtigt værktøj for offentlige og private virksomheder samt de involverede myndigheder.

Ejerne af FrontAvenue ser frem til at styrke den fortsatte udvikling af SafetyNet som en del af EG-koncernen:

"Vi kender EG gennem mange års samarbejde og føler, at EG er et perfekt match for FrontAvenue. Som en del af EG kan SafetyNet fortsat udvikles i tæt dialog med vores kunder, og vi kan nå ud til flere kunder i Danmark og Norden," siger administrerende direktør Jesper Friis, FrontAvenue A/S.

FrontAvenue har et stort antal kunder, både private og offentlige, i Danmark og Sverige og er klar til at ekspandere på både nye og eksisterende markeder sammen med EG.

"Vi ser et stort potentiale i SafetyNet-produktet. Det er lige netop den type specialiseret software, vi konstant er på udkig efter for at give vores mere end 21.000 kunder i Norden samt nye kunder mere værdi," siger divisionsdirektør Johnny Iversen, EG Public.

FrontAvenue har 40 højt kvalificerede medarbejdere i Danmark og Indien.

"Jeg er meget glad for at byde FrontAvenues medarbejder i Danmark og Indien velkommen i EG-familien," siger divisionsdirektør Johnny Iversen, EG.

EG opkøbte FrontAvenue A/S den 31. marts 2021. Sælger og køber er enige om ikke at videregive yderligere oplysninger om salgsprisen og andre vilkår for transaktionen.

Om EG

EG er en skandinavisk softwarevirksomhed med mere end 1.500 medarbejdere fordelt på mere end 21 kontorer i Skandinavien, Polen, Ukraine og Indien. Vi udvikler, leverer og servicerer vores egen software til mere end 21.000 private og offentlige kunder.
Læs mere om EG

Om FrontAvenue A/S

FrontAvenue A/S er en dansk softwarevirksomhed med fokus på at udvikle, levere og supportere vores webbaserede arbejdsmiljøplatform SafetyNet. Vi arbejder målrettet på at gøre håndteringen af sikkerhed på arbejdspladsen så intuitiv og omkostningseffektiv som muligt. Brugerne af SafetyNet er en bred vifte af private virksomheder, kommuner, regioner og myndigheder i Danmark og Sverige.

Læs mere om FrontAvenue  


Yderligere oplysninger

For yderligere oplysninger kan der rettes henvendelse til:

Johnny Iversen, divisionsdirektør, EG Public, tlf. 20 88 73 66/joika@eg.dk joika@eg.dk

Jesper Friis, adm. direktør, FrontAvenue A/S, tlf. 20 81 42 08/JesperF@frontavenue.com