EG completes the acquisition of Jydacom, TRYGG/2000 and Alystra
01. december 2021

EG gennemfører opkøbene af Jydacom, TRYGG/2000 og Alystra

København, 1. december 2021 - EG har i dag gennemført  overtagelsen af softwarevirksomhederne Jydacom, TRYGG/2000 og Alystra fra den nordiske software- og servicevirksomhed TietoEVRY.

"Med opkøbene styrker vi vores position på det nordiske marked inden for tre af vores vigtigste brancher, hvilket gør det muligt for os at servicere vores kunder i hele Norden endnu bedre med en større portefølje af branchespecifik software ", siger CEO Mikkel Bardram, EG:

"Vi ser frem til at arbejde sammen med vores nye kunder, kolleger og produkter."

In English: EG completes the acquisition of Jydacom, TRYGG/2000 and Alystra

Jydacom tilbyder software til bygge- og anlægsbranchen, herunder estimering, omkostningsstyring, projektkontrol samt administration af økonomi og løn.

TRYGG/2000 er et fleksibelt og skalerbart forretningssystem, der primært anvendes af en lang række byggemarkeder for professionelle i Sverige. ERP-løsningen understøtter værdikæden med ordrer, logistik, indkøb og e-handel samt mobile løsninger.

Alystra er et it-transportsystem, der anvendes af svenske speditører og vognmænd. It-systemet håndterer transportplanlægning, ruteplanlægning, økonomi og fakturering.

Aftalen om at overtage de tre virksomheder fra TietoEVRY blev underskrevet den 13. oktober 2021, og handlen blev afsluttet den 1. december 2021 som planlagt.
 

Yderligere information

Talsperson
Mikkel Bardram, CEO, EG A/S

Pressekontakt
Communication Manager Per Roholt, +45 2060 9736
 

Om EG

EG er en markedsledende leverandør af branchespecifik standardsoftware til private og offentlige kunder i Norden. EG's Software-as-a-Service er udviklet af specialister med dyb brancheviden, der understøtter kundernes forretningskritiske og administrative processer.

EG beskæftiger over 1.500 medarbejdere primært i Norden. Koncernens omsætning var 1,4 mia DKK i 2020.

Læs mere på eg.dk