EG køber UNOIT ApS
02. februar 2022

EG køber UNOIT ApS

København, 2. februar 2022 – EG kan i dag offentliggøre opkøbet af den danske softwarevirksomhed UNOIT ApS.

UNOIT tilbyder software, der understøtter og sikrer uddannelsesvejledningen for alle unge i alderen fra 12-24 år, til danske kommuner.

"UNOIT og deres software er et perfekt match for EG og vores eget studiesystem, EG LUDUS Suite. Vi har nu en meget stærkere produktportefølje til både offentlige og private uddannelsesinstitutioner", siger CEO Mikkel Bardram, EG.

In English: EG acquires UNOIT

"Det er positivt, at vi kan støtte kommuner og uddannelsesinstitutioner effektivt i vejledningen af de unge, der står over for vigtige uddannelsesvalg i deres liv".

UNOIT's kerneløsning, Uno Ung, er et fagsystem, der it-understøtter uddannelsesvejlederne i deres arbejde i folkeskolerne og kommunerne. Det er centralt for at sikre, at alle unge i en kommune enten er aktive på en videregående uddannelse, har et arbejde eller får specialiseret behandling.

Som et stærkt supplement til Uno Ung, leverer UNOIT også Uno Brobygning, der bruges til registrering og koordinering af introduktionsforløb i udskolingen.

Den tredje løsning fra UNOIT er Uno STU, et komplet studiestyringssystem til specialuddannelsesinstitutioner.

Alle løsningerne har stærke integrationer til det offentliges andre relevante sagsbehandlingssystemer. Mere end 60 danske kommuner anvender mindst én løsning fra UNOIT.

"Jeg tror på, at EG er den rigtige ejer af UNOIT fremover. EG har allerede et stort fokus på Edutech, og når vi kombinerer vores fælles passion og viden på området, vil vi være i stand til at ekspandere endnu mere på markedet", siger administrerende direktør, Martin Wilstrup, UNOIT.

EG har overtaget UNOIT Aps den 1. februar 2022, og opkøbet er EG's første i 2022.  I de seneste to år har EG investeret mere end to milliarder DKK i danske og nordiske softwarevirksomheder.

 

Om UNOIT ApS

UNOIT ApS tilbyder software, der håndterer og sikrer uddannelsesvejledning til unge i alderen 12-24 år, til danske kommuner. Virksomheden er grundlagt i 2013 af Martin Wilstrup og Kim Jensen og har hovedsæde i Hvidovre med syv ansatte.

Læs mere om UNOIT på unoit.dk

Om EG

EG er en markedsledende leverandør af branchespecifik standardsoftware til private og offentlige kunder i Norden. EG's Software-as-a-Service er udviklet af specialister med dyb brancheviden, der understøtter kundernes forretningskritiske og administrative processer.

EG beskæftiger over 1.500 medarbejdere primært i Norden. Koncernens omsætning var 1,4 mia DKK i 2020.

Læs mere om EG på eg.dk
 

Yderligere information

Talsperson
Mikkel Bardram, CEO, EG A/S

Pressekontakt
Communication Manager Per Roholt, +45 2060 9736