EG ClinicCare psykolog
29. april 2024

Nu også Behandlerbooking til psykologer i EG ClinicCare Web

Med en ny integration til Behandlerbooking i Tryg kan brugere af EG ClinicCare Web se frem til at kunne modtage klienter i kalenderen direkte fra løsningen.


Det har længe været muligt at booke tid til behandling hos fx fysioterapeuter og kiropraktorer i forsikringsselskabernes løsning Behandlerbooking. Nu understøtter EG ClinicCare Web også den kommende Behandlerbooking for psykologer via Tryg, der forventes at gå live i 2024.

"Det har lidt været et hængeparti, så vi er glade for, at det er på plads, og det er jeg sikker på, at mange psykologer også vil være", siger Product Owner Martin Falslund Andersen, EG Healthcare.

Klinikkerne kan samlet set spare på administrationen, da forsikringsselskaberne booker tider direkte i klinikkens kalender og sender både betalingsgaranti og oplysninger om klienterne til EG ClinicCare Web.

"Behandlerbooking er en løsning, der drives af forsikringsselskaberne. Vi kan nu integrere til løsningen og hjælper naturligvis vores kunder godt i gang, hvis de ønsker at blive tilmeldt Behandlerbooking", siger Product Owner Martin Falslund Andersen, EG Healthcare.

Tryg Behandlerbooking

Hvert år bevilliger Tryg 100.000 fysioterapeutiske behandlinger til sine kunder. For kiropraktik er tallet 75.000.

Læs mere om behandlerbooking hos Tryg