Kurser

Større udbytte af din it-løsning med kurser fra EG

Det er sjældent it-løsningen, der sætter begrænsninger for, hvad der kan lade sig gøre. Jo større viden du har om virksomhedens it-løsning, jo større bliver dit udbytte.

Se alle vores kurser her

It-kurser hos EG

Hvad søger du?

Vi tilbyder både planlagte kurser, hvor virksomhedens medarbejdere bliver klædt på til at få det bedste ud af jeres it-løsning og målrettede kurser for netop jeres virksomhed. Herudover hjælper vi også gerne med administration eller lokale og udstyr til jeres kurser.

Kursusbetingelser

Kursustilmeldingen er bindende. Flytning til et andet kursus eller afmelding skal ske senest 10 arbejdsdage før kursusstart. Sker ændringen senere, eller møder deltageren ikke op, faktureres hele kursusafgiften.

Ved manglende tilslutning forbeholder vi os dog ret til at annullere kurset eller flytte det til et andet tidspunkt.

Leveringsbetingelser for EG A/S finder endvidere anvendelse på alle aftaler om uddannelse.

Tilmelding
Den, der foretager tilmeldingen, modtager elektronisk kursusbekræftelse fra EG. Af bekræftelsen fremgår mødetid og -sted, deltager- og kursusnavn samt pris.

Kursustider
Det vil fremgå i kursusbekræftelsen, i hvilket tidsrum kurset afholdes.

Overnatning
Ved flerdageskurser er overnatning ikke inkluderet i prisen. Vi er dog meget gerne behjælpelige med oplysning om priser på hoteller i området.

Pris
Kursusprisen for de enkelte kurser er anført ud for hvert kursus. Prisen er pr. deltager og inkl. forplejning. Ved heldagskurser omfatter dette morgenkaffe/-te og brød, frokost og eftermiddagskaffe/te samt kursusmateriale. Prisen er ekskl. moms. Faktura bliver fremsendt efter kursusafholdelsen, dog forbeholder vi os retten til at forudfakturere.