EGDental
26. juni 2024

Hent røntgenbillederne direkte ind i EG Dental fra Sidexis Røntgen

Mange tandklinikker anvender softwaren Sidexis Røntgen til diagnosticering af røntgenbilleder. Derfor gør vi det nemt at overføre røntgenbillederne fra Sidexis direkte til EG Dental.


Sidexis Røntgen er et populært diagnosticeringsprogram til røntgenbilleder, og derfor har EG udviklet en integration til systemet, der gør det lettere at arbejde videre med billederne i EG Dental

"Sidexis er et røntgen- og diagnosticeringsprogram, men i hverdagen er det en fordel at have billederne liggende i EG Dental", forklarer Team Manager, Mads Kaae Petersen: 

"Især i de situationer, hvor de seneste billeder er taget for et års tid siden og blot skal bruges som en hurtig reference. Når billederne ligger i mediecenteret i EG Dental, kan tandlægen hurtigt se alle oplysninger og de seneste røntgenbilleder, når de åbner systemet uden at skulle logge sig ind i Sidexis. Det giver en både nemmere og hurtigere arbejdsgang i hverdagen," siger Team Manager, Mads Kaae Petersen. 

I skal have seneste version af EG Dental for at få integrationen til Sidexis Røntgen. Kontakt os, hvis I er interesseret i at høre mere.