EG closes acquisition of PatientSky Saas Norway
20. april 2023

EG afslutter købet af PatientSky Saas Norway

København, 20 april 2023 - I dag offentliggjorde EG, der er en førende nordisk softwarevirksomhed, købet af PatientSky Saas Norway AS og PatientSky APP AS, inklusive virksomhederne Hove Medical Systems, Infodoc, PatientSky Clinic og PatientSky App indenfor sundhedssektoren.


Da alle lukkebetingelser er opfyldt, herunder godkendelse af konkurrencemyndighederne, blev tilbuddet gennemført med succes den 20. april 2023.

"Jeg er meget tilfreds med, at myndighederne har godkendt handlen, og at vi kan starte samarbejdet med PatientSky's medarbejdere og kunder", siger CEO Mikkel Bardram, EG.

For yderligere oplysninger om closing henvises til fondsbørsmeddelelsen


For mere information, læs også pressemeddelelsen:
https://eg.dk/nyheder/2023/marts/eg-har-underskrevet-aftale-om-at-overtage-patientsky-saas-norway/
 

Om PatientSky SaaS Norway

PatientSky SaaS Norway er førende leverandør af EPJ-løsninger i Norge i den primære sundhedssektor. PatientSky har været banebrydende i branchen med patientcentrerede, cloudbaserede digitale løsninger, der prioriterer brugeroplevelse og datasikkerhed. PatientSky SaaS Norway's kompetencer og fokus på innovation gør selskabet til en stærk spiller på sundhedsområdet med ry for at levere unik værdi til kunderne.

Om EG

EG er en markedsledende leverandør af nordisk branchesoftware til private og offentlige kunder. EG's Software-as-a-Service er udviklet af specialister med dyb brancheviden, der understøtter kundernes forretningskritiske og administrative processer. EG beskæftiger 2.000+ medarbejdere primært i Norden. Koncernens omsætning var i 2022 DKK 2.1 mia.
 

Mere information

Talsperson
Mikkel Bardram, CEO, EG

Pressekontakt
Communication Manager Per Roholt, +45 2060 9736