EG køber Altiplan
11. august 2020

EG køber Altiplan

EG's datterselskab Silkeborg Data A/S køber den danske it-virksomhed Altiplan Aps. Virksomheden har udviklet løsningen HosInfo, der benyttes på mere end 70 hospitalsafdelinger i Danmark.

Med det strategiske opkøb styrker og udvider EG sin stærke portefølje af løsninger inden for løn- og vagtplanlægning til den offentlige sektor.

Altiplan's kerneløsning, HosInfo, udarbejder automatisk arbejdsplaner og sikrer, at ressourcerne fra hver afdeling udnyttes optimalt. Løsningen passer godt til EG selskabet Silkeborg Datas egne markedsledende løn- og vagtplansløsninger.

- Med kombinationen af vores kompetencer og den samlede produktportefølje med SD Løn, EG Optima og HosInfo står vi nu med et endnu stærkere tilbud til vores offentlige kunder, siger EVP, Johnny Iversen, EG Public og fortsætter:

- Altiplan  kommer med en stærk løsning, en imponerede kundeindsigt og passer desuden godt ind i EG familien. Jeg er glad for at kunne byde Altiplan's medarbejdere velkommen i EG.

- HosInfo supplerer EG Silkeborg Data's egen brede produktportefølje inden for løn- og vagtplanlægning med en vagtplanløsning til små og mellemstore offentlige virksomheder, siger CEO, EG Silkeborg Data, Allan Jepsen.

Hos Altiplan ser medejer og direktør Ole Iversen frem til det nye ejerskab:

- Hos Altiplan kender vi udmærket EG Silkeborg Data og deres produkter fra vores  samarbejde med hospitalsafdelingerne, og jeg er sikker på, at vores kunder vil drage stor nytte af, at vi nu kan levere en endnu bedre og mere sammenhængende løsning.

For mig at se er EG Silkeborg Data derfor den perfekte køber, der vil videreføre vores egen vision om at gøre vagtplanlægning lettere og mere effektiv for de ansatte på landets hospitalsafdelinger og selvejende institutioner, siger direktør Ole Iversen, Altiplan.

Silkeborg Data A/S købte Altiplan Aps den 10. august 2020.

Sælger og køber er enige om ikke at oplyse yderligere om salgspris og øvrige vilkår for transaktionen. 

Om EG

EG er en skandinavisk softwarevirksomhed med mere end 1.300 ansatte, der arbejder fra over 20 kontorer i Skandinavien og Polen. Vi udvikler, leverer og servicerer vores egen software til 17.500 private og offentlige kunder.

Læs mere om EG på vores hjemmeside: https://eg.dk

Om Altiplan

Altiplan i Vejle i Denmark leverer sin unikke løsning, HosInfo, til mere end 70 danske hospitalsafdelinger. 

Kontakt for yderligere oplysninger

Vedrørende EG Silkeborg Data: Allan Jepsen, CEO, telefon +45 7260 1786 / e-mail aljep@eg.dk

Vedrørende Altiplan: Ole Iversen, direktør, telefon +45 4019 1419 / e-mail ole@altiplan.dk