Skifteportalen i EG Utility
06. maj 2024

EG Utility: Integration til Skifteportal kan spare mange arbejdstimer

Med EG's API-løsning kan du nu automatisere en ellers meget manuel proces, når det gælder indberetning og behandling af dødsbo.


EG Utilitys API-løsning automatiserer det manuelle arbejde ved indberetning og anmeldelse af krav ved dødsbo. Fordelene er:

  • Sparet tid
  • Sikrer at krav anmeldes rettidigt og korrekt
  • Faktura sendes korrekt til boet

EG's integration digitaliserer kort sagt den tunge manuelle proces med indberetning til Skifteportalen og kommunikation frem og tilbage.

Løsningen har overvågning, så man får besked, når nogen dør.

Det er effektivt, og samtidig kan det have en økonomisk fordel. Indberetning vedrørende dødsbo skal nemlig ske inden for 8 uger efter hændelsen ellers mister man retten til sine krav i boet.
 

EG's API-løsning til Skifteportalen er brugervenlig og sikrer en effektiv behandling af sagerne Annemette Lehmann Carlsen, Chef for Afregning og Inkasso, EnergiFyn


Er blevet et uundværligt værktøj

I EnergiFyn oplever de, at EG's integration til Skifteportalen sparer mange arbejdstimer.

"EG's API-løsning til Skifteportalen er blevet et uundværligt værktøj i vores hverdag, da løsningen både er brugervenlig og sikrer en effektiv behandling af sagerne. Automatiseringen har sparet mange arbejdstimer hver måned", siger Annemette Lehmann Carlsen, Chef for Afregning og Inkasso i EnergiFyn.

Indberetninger sker nu via API

Skifteportalen er domstolenes selvbetjeningsløsning til behandling af skiftesager - til registrering af økonomiske udeståender, opbevarede ejendele og forespørgsler til dødsboer.

Grunden til, at vi i EG kan automatisere processen er, at indberetninger til Skifteportalen nu sker via API'er.

Vil du vide mere?

Kontakt os gerne og få mere at vide om API-løsningen til Skifteportalen, som kan gøre arbejdet vedrørende dødsbo mere enkelt og effektivt.

Kontakt os, og hør mere

Vil du høre mere om vores produkter og services? Kontakt vores team af brancheeksperter, og fortæl os om din virksomheds behov, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Ring til os på +45 7013 2211 (vores hovednummer) og få svar på dine spørgsmål, før du beslutter dig.

Senior Sales Manager

Lotte Jensen

Tlf:  45 3035 0840

Email:  lotje@eg.dk