EG køber LUDUS Suite
12. oktober 2020

EG køber studiesystemet LUDUS Suite fra DXC Technology

EG køber LUDUS Suite af DXC Technology og træder dermed ind på edutech-markedet.

LUDUS Suite-platformen betjener en bred vifte af uddannelsesinstitutioner i Danmark med moderne applikationsservices, der forbedrer studieadministrationen, bl.a. administration af studerende, skemaer, eksamener, test og rapporter.

Læs mere om LUDUS Suite her

Med opkøbet styrker EG sin position som førende leverandør af branchespecifik software i Skandinavien.

- Vi går også ind i en ny branche, fordi vi betragter uddannelsessektoren som et voksende marked med et stort antal uddannelsesinstitutioner med fælles branchespecifikke udfordringer og et fælles behov for standard edutech-software, siger administrerende direktør Mikkel Bardram, EG:

- Hos EG fokuserer vi på at udvikle og drive forretningskritiske ERP-systemer til en række brancher. LUDUS Suite er en sådan kritisk applikation for uddannelsesinstitutionerne, og vi ser frem til at støtte dem med et solidt, sikkert og moderne fundament i deres administrative processer.

Opkøbet af LUDUS Suite omfatter overflytning af en række dygtige specialister/konsulenter, som besidder et indgående domænekendskab til applikationen fra DXC Technology.

- Derudover udvider EG i det nuværende team og øger ressourcerne for at kunne levere den bedste løsning til uddannelsessektoren, siger Johnny Iversen, EVP hos EG Public, og tilføjer, at opkøbet bliver grundlaget for en ny forretningsenhed i EG:

- LUDUS Suite er fundamentet for en ny forretningsenhed i EG Public. Vi planlægger at investere yderligere i forretningsenheden og ser frem til at dele vore planer med både kunder og andre interessenter i uddannelsessektoren, siger EVP, Johnny Iversen, EG Public og fortsætter:

- Vi glæder os til at byde medarbejderne i LUDUS Suite velkommen i EG.

Sælger og køber er enige om ikke at videregive yderligere oplysninger om salgsprisen og andre vilkår for transaktionen. 

Om EG

EG er en skandinavisk softwarevirksomhed med mere end 1.400 medarbejdere fordelt på mere end 20 kontorer i Skandinavien og Polen. Vi udvikler, leverer og servicerer vores egen software til mere end 21.000 private og offentlige kunder. Læs mere om EG.

Yderligere oplysninger

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:

Johnny Iversen, EVP, EG Public, JOIKA@eg.dk, +45 72 60 13 17