ShowMyDay bliver en del af EG Sensum One
12. april 2023

ShowMyDay bliver en del af EG Sensum One

Den populære app ShowMyDay til udsatte med autisme eller autismelignende udfordringer bliver fremadrettet en del af EG Sensum One.


EG har nemlig overtaget virksomheden bag app'en, der nu bliver en del af EG Digital Welfares tilbud til kommuner og regioner på det specialiserede socialområde.

"Det er en stor tilfredsstillelse og tryghed, at EG ser potentialet i ShowMyDay. Sammen kan vi få løsningen ud til endnu flere kommuner og regioner. Desuden har det betydet meget, at EG er en stor virksomhed med mange muskler, der lige som jeg brænder for det specialiserede socialområde", siger CEO Betina Carstens, ShowMyDay.

Antallet unge med en autismediagnose er steget markant over tid. I dag har ca. 1% af alle danskere en autismediagnose, mens omkring 22.000 danske børn har en autismediagnose, viser tal fra Sundhedsdatastyrelsen. De seneste ti år er det tal steget med hele 88%.

ShowMyDay er en mobil app til både iOS og Android, der hjælper børn, unge og voksne med autisme, ADHD og andre kognitive vanskeligheder til større selvstændighed, trivsel og overskud.

"Flere og flere børn og unge har brug for hjælp til at skabe struktur i hverdagen, hvis vi vil styrke deres trivsel og selvstændighed. Med ShowMyDay hjælper vi forældre, pårørende og fagfolk med at planlægge den unges hverdag, så han eller hun husker sine daglige gøremål. Det er en enkel men effektiv måde at skabe den nødvendige struktur, der mindsker stress og usikkerhed", siger Betina Carstens.

ShowMyDay er skabt af Betina Carstens, som har en lang karriere bag sig som socialpædagog. Udgangspunktet for appen var dog mere personligt. Da hendes egen søn fik udfordringer med manglende struktur i hverdagen, fik hun ideen til ShowMyDay som en digital erstatning for laminerede piktogrammer og analoge kalendere.

"Mit mål var at hjælpe brugerne fra pap til app, og det er lykkedes. Nu er jeg parat til at tage de næste skridt i udviklingen af løsningen sammen med EG", siger Betina Carstens.
 

Testet og populær app

Appen har været på markedet siden 2013 og er implementeret hos tusindvis af brugere over hele landet.

"Jeg er meget glad for, at Betina har valgt at blive en del af EG Digital Welfare. Sammen kan vi sikre en endnu større udbredelse af ShowMyDay, der er et virkeligt stærkt og brugervenligt værktøj for borgere med autismeudfordringer", siger Steffen Rugtved, der er direktør i EG Digital Welfare.

"ShowMyDay bliver integreret i vores dokumentationssystem EG Sensum One. Dermed kan vi både introducere løsningen til eksisterende offentlige og private kunder og sammen brede løsningen ud til nye kunder. Fordelen for alle bliver, at den dokumentation, der opsamles i ShowMyDay bliver en del af den samlede dokumentation om borgeren i EG Sensum One, hvilket er både mere overskueligt og GDPR-sikkert.

Jeg glæder mig til at være med til at udnytte potentialet i ShowMyDay sammen med Betina, der jo er en ildsjæl, kendt og kompetent inden for autismeområdet", siger direktør Steffen Rugtved.

Købet omfatter overtagelse af alle forretningsaftaler relateret til ShowMyDay og Betina Carstens fortsætter i EG Digital Welfare, hvor hun vil arbejde videre med udbredelsen af løsningen som seniorkonsulent.
 

Om ShowMyDay

ShowMyDay er en app, der gennem struktur sikrer større trivsel og selvstændighed for børn, unge og voksne med autisme, ADHD og andre kognitive udfordringer. ShowMyDay er udviklet af Betina Carstens, som har en lang karriere bag sig som socialpædagog.

Læs mere om ShowMyDay 
 

Om EG

EG er en markedsledende leverandør af nordisk branchespecifik software til private og offentlige kunder. EG's Software-as-a-Service løsninger er udviklet af specialister med dyb brancheviden, der understøtter kundernes forretningskritiske og administrative processer. EG beskæftiger 2.000+ medarbejdere primært i Norden. Koncernens omsætning var i 2022 DKK 2,077 mia. 

Læs mere om EG Sensum One
 

Yderligere informationer

Talsperson: Mikkel Bardram, CEO, EG

Pressekontakt: Communication Manager Per Roholt, +45 2060 9736