Vattenfall og EG Sverige
01. maj 2024

Vattenfall og EG Utility i nordisk samarbejde

Vattenfall AB valgte sidste år at samarbejde med EG Utility om faktureringssystemet EG Xellent D365 i Danmark og Norge med mulighed for udvidelse med Finland og Sverige.


Siden da har flere større forsyningsselskaber i Norden valgt det samme afregningssystem fra EG Utility, nemlig EG Xellent D365, der er baseret på Microsoft Dynamic 365.

"Vattenfall valgte EG Xellent D365 som deres løsning til B2B-fakturering og kontraktstyring. Vi glæder os over, at de er en af flere forsyningsvirksomheder, der i dag har valgt EG Xellent D365 og Microsoft Dynamics 365 som deres fremtidige platform for fakturering og kontraktstyring - med de fordele, det giver", siger director Håkan Danström, EG Utility Nordic.

EG Xellent strømliner alle led i værdikæden

EG Xellent D365 er en gennemprøvet, stabil og fremtidssikret administrations- og afregningsløsning til energi- og forsyningsvirksomheder.
Løsningen bygger på Microsoft Dynamics 365 og giver mulighed for at digitalisere og strømline alle profitskabende led i værdikæden – lige fra rå målerdata og fakturering til analyse af handler.
Transparens i kundedata skaber det optimale grundlag for effektive salgs- og marketingindsatser.

"Det lover godt for den videre udbredelse i hele Norden og med den betydelige vækst af forsyningsselskaber, der implementerer MS Dynamics 365, håber og forventer jeg, at endnu flere bliver opmærksom på vores afregningsløsning", siger Senior Vice President, Rasmus Dalby Martinussen, EG Utility.

Til alle typer forsyningsselskaber

EG Xellent D365 sætter kunden i centrum, styrker kundernes virksomhed og gør dem mere konkurrencedygtige i et meget konkurrenceudsat marked; uanset om forsyningsselskabet leverer el, gas, vand, varme, fiber/bredbånd og renovation eller afsøger nye markeder med nye produkter.

Læs mere om EG Xellent D365

Kontakt os, og hør mere

Vil du høre mere om vores produkter og services? Kontakt vores team af brancheeksperter, og fortæl os om din virksomheds behov, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Ring til os på +45 7013 2211 (vores hovednummer) og få svar på dine spørgsmål, før du beslutter dig.

Senior Sales Manager

Lotte Jensen

Tlf:  45 3035 0840

Email:  lotje@eg.dk