EG køber norske Easyupdate
07. april 2021

EG køber norske EasyUpdate

EG styrker sin position på skønheds- og wellnessmarkedet med opkøbet af softwarevirksomheden EasyUpdate AS.

- Vi ser et stort potentiale i yderligere at digitalisere kundeoplevelsen og processerne i skønheds- og wellnessbranchen. EasyUpdate har en stærk markedsposition inden for frisørområdet, og deres produkter og kundegrundlag supplerer vores eksisterende tilstedeværelse på markedet i Norge og Danmark, siger Jesper Andersen, Executive Vice President i EG Private Management.

In English: EG acquires EasyUpdate

Norske EasyUpdate har over 3.000 unikke brugere. EG digitaliserer hverdagen for mere end 20.000 brugere i skønheds- og wellnessbranchen med Hano, Hairtools og nu EasyUpdate.

- EasyUpdate har udviklet en førsteklasses platform til markedets førende frisører. Når vi kombinerer styrkerne i alle vores løsninger inden for skønheds- og wellnessbranchen skaber vi en stærkere produktportefølje, der kan hjælpe vores kunder med at forbedre deres forretning og sikre integrationen af deres systemer og data, fortæller Jesper Andersen, EG A/S.

EasyUpdate kommer med både et administrations- og betalingssystem samt ledigtime.no, som er en online bookingservice. Platformen er cloudbaseret med brugervenlige tjenester, herunder et stærkt statistikværktøj til at forbedre performance i frisørsalonen.

Stifter og ejer af EasyUpdate Jan Idar Vikse har valgt EG med omhu:

- I branchen kender og respekterer vi hinanden som konkurrenter og kolleger, og jeg glæder mig til at være med på en spændende og ambitiøs rejse med EG. Vi samler det bedste fra to verdener, og sammen giver det os et større potentiale for at investere i den bedst mulige løsning til vores kunder.

EG opkøbte EasyUpdate den 31. marts 2021. Sælger og køber er enige om ikke at videregive yderligere oplysninger om salgsprisen og andre vilkår for transaktionen.
 

Om EG A/S

EG er en skandinavisk softwarevirksomhed med over 1.500 medarbejdere fordelt på mere end 20 kontorer i Skandinavien og Polen. Vi udvikler, leverer og servicerer vores egen software til mere end 21.000 private og offentlige kunder.
 

Om EasyUpdate AS

EasyUpdate AS leverer et af Norges mest populære administrations- og bookingsystemer, herunder bookingservicen ledigtime.no til frisører og skønhedsklinikker. Softwarevirksomheden blev grundlagt af CEO Jan Idar Vikse i 2003 og har hovedkontor i Haugesund, Norge.

Læs mere om EasyUpdate på https://easyupdate.no/
 

For yderligere oplysninger bedes du kontakte:

Vedrørende EG A/S: EVP Jesper Andersen, EG Private, telefon +45 2085 9643 / jeand@eg.dk

Vedrørende EasyUpdate AS: CEO Jan Idar Vikse, telefon +47 416 21 666 / jan@easyupdate.no