Nyhed Folkemødet 2024
10. juni 2024

EG sætter fokus på den gode dialog på Folkemødet

På Folkemødet 2024 slår EG et slag for betydningen af at fremme de demokratiske processer og den gode samtale via digital kommunikation.

Debatten på de online medier er stadig en udfordring for den positive dialog. 

"Ifølge Dansk Ungdoms Fællesråds Demokratianalyse er der i 2024 flere unge end sidste år, der mener, at samfundsdebatten online er domineret af ekstreme holdninger. Både unge og ældre er mere bekymret for disinformation på nettet. Det er en trist udvikling", mener Executive Vice President, EG Johnny Iversen, EG.

"Når vi taler om dialog og digitalisering, starter og slutter vi desværre derfor ofte med at diskutere den hårde tone på de sociale medier, der dræber den fælles samtale. Vi vil gerne minde om, at digitalisering af den fælles kommunikation også skaber helt nye og langt mere positive muligheder. 

Dels kan vi generelt nå meget længere ud meget hurtigere end nogen sinde før med vores budskaber, dels findes der en række smarte og sikre løsninger, hvor fx foreningsledere kan kommunikere i trygge rammer, boligadministratorer kan kommunikere med deres lejere og læger kan skrive med deres patienter, blot for at nævne nogle få eksempler. Alt sammen en udvikling, der styrker den gode dialog og demokratier", siger Executive Vice President, Johnny Iversen, EG.

Digitalisering fremmer dialogen

EG Membercare er et godt eksempel på software fra EG, der fremmer demokratiet: 

"I EG Membercare har vi specialiseret os i digitalisering, der styrker udviklingen i nordiske medlemsorganisationer. Samtidig hjælper vi vores kunder med foreningsfaglig rådgivning og videndeling. Og vi sætter skub i intelligent brug af data, så foreningerne får nyt overskud og styrket deres relationer", siger Director, Lisbeth Bekker, EG Membercare. 

Mød EG Membercare på Folkemødet 

Hvis du vil høre mere om vores arrangementer på Folkemødet, invitere os til en debat eller bare aftale tid og sted for et uformelt møde?

Så kontakt EG's Folkemødekoordinator, Communication Manager Per Roholt på peroh@eg.dk eller +45 20609736.  

Læs mere om EG Membercare