EG offers to acquire all shares in Ørn Software
01. august 2022

EG afslutter købet af Ørn Software Holding

København, 1. august 2022 – I dag offentliggjorde EG, der er en førende nordisk softwarevirksomhed, købet af det norske selskab Ørn Software Holding AS.  

Da alle lukkebetingelser er opfyldt, herunder godkendelse af norske og finske myndigheder, blev tilbuddet gennemført med succes den 1. august 2022.  

"Jeg er meget tilfreds med, at aktionærerne og myndighederne har godkendt handlen, og at vi nu kan starte samarbejdet med Ørn Softwares medarbejdere og kunder," siger CEO Mikkel Bardram, EG. 

For yderligere oplysninger om closing henvises til fondsbørsmeddelelsen

Det norske softwareselskab med 160 medarbejdere har aktiviteter i de nordiske lande, herunder Island. Virksomheden har en bred produktportefølje af førende Software-as-a-Service løsninger inden for ejendomsadministration, energi- og bæredygtighed, industriel vedligehold og kvalitetskontrol. 

"EG kan støtte ledelsen i Ørn Software i deres fortsatte opkøbsrejse og hjælpe dem med yderligere at integrere de virksomheder, de allerede har opkøbt. Jeg glæder mig til at samarbejde med vores nye kolleger og til at arbejde med de fantastiske produkter og kunderelationer, som de bidrager med," siger Mikkel Bardram, EG.  

Efter transaktionens gennemførelse igangsætter EG afnotering af Ørn Software Holding AS fra Euronext Growth Oslo.

Om Ørn Software Holding AS

Ørn Software har en digital platform, der forenkler den daglige drift for krævende virksomheder. Virksomhedens Software as a Service-løsninger sikrer effektiv drift og vedligehold inden for en bred vifte af brancher. Den norske softwarevirksomhed med 160 ansatte opererer i de nordiske lande, inklusive Island. Virksomheden har en bred produktportefølje inden for ejendomsadministration, energi, bæredygtighed og kvalitetskontrol.

Om EG

EG er en markedsledende leverandør af nordisk branchesoftware til private og offentlige kunder. EG's Software-as-a-Service er udviklet af specialister med dyb brancheviden, der understøtter kundernes forretningskritiske og administrative processer. EG beskæftiger 1.700+ medarbejdere primært i Norden. Koncernens omsætning var i 2021 DKK 1,755 mia.

Læs mere på eg.dk
 

Yderligere information

Talsperson
Mikkel Bardram, CEO, EG

Pressekontakt
Communication Manager Per Roholt, +45 2060 9736