EG Construction Molio
09. november 2022

EG bidrager på byggeriets Molio konference 2022

Et stærkt digitalt samarbejde i byggebranchen er hovedtemaet på årets Molio konference d. 17. november. EG deltager med to oplægsholdere, der sætter fokus på intelligent brug af BIM-data og digitale bæredygtighedsgevinster.
 

Der sker meget inden for byggebranchen, blandt andet med nye krav i lovgivningen og udvikling af metoder og digitale brancheværktøjer. I øjeblikket er især bæredygtighed og minimering af ressourceforbrug et hot emne.
 

Beregn byggematerialers CO2-aftryk sammen med prisen

EG deltager med to oplægsholdere. De præsenterer unik software, der bidrager til bæredygtigheden i byggeriet: Magnus Therkildsen, Senior Manager i EG Construction holder oplæg om 'LCA-beregning uden ekstra arbejde' i EG Sigma, herunder også om de nye krav. Det er nu muligt at lave CO2-beregning som en naturlig del af priskalkulationen.

Thomas Holm Ø. Hansen, Senior Product Owner, EG Construction viser under overskriften 'Bliv klar til fremtiden og BR 2023', hvor enkelt og effektivt, du kan arbejde med BIM-data og præsenterer EG's platform AjourCollab.

Arrangørerne fra Molios videnscenter forventer omkring 250 deltagere fra hele byggebranchens værdikæde. Konferencen foregår i HUSET i Middelfart, hvor målet er at dele viden og give inspiration og konkrete værktøjer til alle aktører i byggeriet.