Construction Days 2023
17. november 2023

EG Construction Days '23: Dansk Industri ser muligheder i den grønne omstilling

Dansk Industris Træsektion har stort fokus på de opgaver, som klimadagsordenen medfører for håndværkere og entreprenører i byggeriet. Det kan du høre mere om på årets EG Construction Days den 20. og den 29. november.


Chef for Træsektionen i DI-Dansk Industri, Jesper Salling Nielsen kommer på EG Construction Days '23 og fortæller, hvordan de i Træsektionen ser fremtiden og de forandringer, som byggebranchen står overfor.

Hvilke krav stilles der?

Jesper Salling Nielsen kommer i sit indlæg ind på, hvilke opgaver den nye bæredygtighedsdagsorden fører med sig og hvilke aktuelle udfordringer håndværkere og entreprenører står overfor. Han kommer ind på spørgsmål som:

  • Hvad betyder det for den enkelte virksomhed?
  • Hvilke krav stilles der?
  • Hvordan ændrer klima-dagsordenen på ansvar og roller i forhold til krav, byggematerialer og byggeprocessen?

Hvilke muligheder ligger der i den grønne omstilling for virksomhederne?

Jesper Salling Nielsen ser i indlægget også på de muligheder, der er for byggebranchens virksomheder i den grønne omstilling.

Første gang, man kan høre indlægget er i Odense Congress Center den 20. november. Jesper Salling Nielsen kan også opleves på EG Construction Days i Ballerup den 29. november.

Se mere i programmet for Ballerup her

EG Construction Days '23, byggeriets it-messe, foregår i både Odense, Aarhus og Ballerup. Det er for alle partner i byggeriet.

Se mere