EG Construction kommer med flere digitale værktøjer i 2022
16. december 2021

EG Construction kommer med flere digitale værktøjer i 2022

Det har været et begivenhedsrigt 2021 i EG Construction. Vores 'sammenbragte familie' er vokset, senest i oktober med EGs opkøb af to finske it-selskaber.

I EG Construction tæller vi nu brands som CalWin, PM EL-beregning, EG Sigma og Holte i Norge. Vi er vokset fra ca. 50 ansatte i 2018 til nu over 300 ansatte i hele Norden. Alle med fokus på at levere de bedste softwareløsninger til byggebranchen.

De to senest opkøbte firmaer, finske Silverbucket og Jydacom, leverer begge software til byggeriet og kommer med spændende kompetencer, som passer godt ind i resten af forretningen.

Silverbucket tilbyder et intuitivt projekt- og ressourcestyringssystem til entreprenører, rådgivende ingeniører og større arkitektfirmaer.

Jydacom er en softwareløsning med projektkontrol, estimering, styring af omkostninger og administration af økonomi og løn. Omkring halvdelen af virksomhederne i Top 100 for byggevirksomheder i Finland bruger platformen.


Det nye EG SmartKalk

I året der er gået, har vi haft fokus på at bygge en endnu stærkere organisation omkring vores produktportefølje samt få lanceret nye it-værktøjer. Senest EG SmartKalk, som er en ny kalkulationsløsning til murer, tømrer og entreprenører. EG SmartKalk har været den mest udbredte kalkulationsløsning i Norge de seneste 10 år.


Foden på speederen i 2022

2022 kommer ikke til at blive året, hvor vi slipper foden fra speederen. Tværtimod. Vi kommer til at lancere endnu flere nye produkter og arbejder benhårdt på at få etableret gode integrationer imellem vores løsninger. Vi kan virkelig se, at det rykker for vores kunder i byggeriet, når it-systemerne spiller sammen, så alle sparer tid og nemt får overblik over alle aspekter i deres forretning.

Vil du vide mere om EG SmartKalk eller andre it-værktøjer? Kontakt os gerne, så hjælper vi dig videre.