Optimeramesse 2024
23. januar 2024

EG Building Supply for første gang på nordisk kongres

EG Building Supply har netop præsenteret EG Fabri-platformen på en kongres i Norge, arrangeret af den norske byggemarkedskæmpe Optimera.

"Vi fik en fantastisk mulighed for at møde en del af vores nordiske kunder direkte og vise, hvad vores løsning kan - og ikke mindst hvordan, vi kan hjælpe kunderne med at optimere deres forretning Det kan vi med EG Fabri", siger Christian Brandrup, Sales Director i EG Building Supply.

I Norge er byggemarkedskæden Optimera en af de største indenfor salg og distribution af byggevarer med over 2000 ansatte og en omsætning på over 15 milliarder norske kroner ifølge det norske Fargemagasinet.

100 medarbejdere bag giver kapacitet
EG Fabri-platformen understøtter hele værdikæden og er en fuldt integreret digital løsning til trælast- og byggevarebranchen. På standen præsenterede teamet forretningsmulighederne med:

  • EG Fabri SelfScan
  • EG Fabri Container Management
  • NexStep

Deltagerne på den interne Optimera-kongres i Norge kunne samtidig høre to indlæg om den nye organisation bag EG Building Supply, om fremtidsplanerne for EG Fabri og supporten.

EG Building Supply leverer med EG Fabri en moderne digital platform, der optimerer kundernes forretning i trælast- og byggevarebranchen, både lokalt og globalt Christian Brandrup, Sales Director - EG Building Supply


EG Building Supply blev i slutningen af 2022 et nyt samlet forretningsområde i EG med 100 specialister. Det var derfor første gang, at teamet kunne deltage på Optimera-kongressen i Norge.

EG supporterer over 17.000 brugere i EG Building Supply, herunder 1.400 detailforretninger.

Kontakt os og hør mere

Vil du høre mere om vores produkter og services? Kontakt vores brancheeksperter, og fortæl os om din virksomheds behov, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Senior Vice President

Britta Bech

Email:  bbech@eg.dk

Sales Director

Christian Brandrup

Tlf:  +45 4012 1627

Email:  chbra@eg.dk