EG Xena 10 år
08. april 2024

EG Xena fylder 10 år

Det er tid til flag og lagkage! Et af EG's populære systemer, bogføringssystemet EG Xena har 10 års jubilæum i år. Det skal naturligvis fejres.

Præcis som med andre prominente varer festen længe. Det meste af april fejrer vi EG Xenas 10 års-jubilæum sammen med brugerne. Det bliver med sjove facts, historien bag EG Xena, kunder der har været med på rejsen og en digital konkurrence.


Starup har været med fra starten

Bureauet Starup Marketing i Grindsted har anvendt Xena siden produktets første dage i 2014. Starup var den første kunde - og sætter stadig pris på de fordele, de har med programmet:

"Afstemning og udligning er meget nemt at håndtere, og vi har et godt overblik. Det er også nemt at give vores revisor adgang, når der skal tjekkes regnskab og bilag. Vi kan godt lide, at alt er digitalt", siger Dorthe Seidenschnur.
Starup Marketing laver i dag regnskabet for alle deres fem virksomheder i EG Xena.

Regnsskabssystemet blev i 2017 opkøbt af EG og har siden heddet EG Xena.

Det var en stor milepæl for os, da EG Xena blev godkendt af myndighederne sidste år. Det er en blåstempling og en vigtig tryghed for vores brugere Majbritt Peglau, Product Manager for EG Xena


Gennemgået en kæmpe udvikling

Siden EG Xena modtog den første betaling i 2014, har udviklingen taget fart.
Systemet, der startede som et simpelt gratis bogføringssystem er anno 2024 blevet et myndighedsgodkendt regnskabssystem til både styring af projekter, ordrer og økonomi. Alt sammen i én online it-løsning.

Et blåstemplet EG Xena

"Myndighedsgodkendelsen sidste år var en stor milepæl. Det er en blåstempling af vores arbejde og en vigtig tryghed for vores brugere", fortæller Majbritt Peglau, der er Product Manager for EG Xena.
"Derfor har EG Xena en central plads i EG Construction og udfylder i dag en vigtig opgave hos vores brugere, især i byggebranchen".

3 gode grunde til at EG Xena er så populært