Jesper Salling, Den grønne omstilling
20. februar 2024

Den grønne dagsorden - måske en konkurrencefordel i byggeriet?

Krav til bæredygtighed giver byggevirksomhederne nye opgaver. Hør Jesper Salling Nielsen fra Træsektionen i DI Byggeris bud på, hvilke forandringer byggeriet står overfor, og hvad det betyder for branchen.

Jesper Salling Nielsen er chef for Træsektionen i DI Byggeri med mere end 2200 medlemmer.
Under overskriften 'Muligheder i den grønne omstilling' dykker han ned i de forandringer, den grønne dagsorden fører med sig i branchen.

Indlægget er optaget på EG Construction Days, og du kan nu se videoen.

Kravene bliver kun skærpet i årene frem. Vi kommer alle sammen også til at kigge på byggepladsens CO2-udledning og fx spild af byggematerialer Jesper Salling Nielsen, chef, Træsektionen i DI Byggeri

 

Jesper Salling kommer ind på de nye krav, blandt andet:

  • Bæredygtighed og dokumentation for byggeri, byggeplads og virksomhed - nu og fremad
  • Hvad er ESG-krav, og hvorfor er de vigtige?
  • Den grønne dagsorden kan godt være en konkurrencefordel

Kom i gang. Lad være med at vente, til det står i et udbudsmaterialet en dag Jesper Salling Nielsen, chef, Træsektionen i DI Byggeri

 

"Vi ved godt, at det er nyt og en stor mundfuld, det her med bæredygtighed og dokumentation. Men vi ved også, at når man tager hul på det, så kan det lade sig gøre. Der er hjælp at hente".

Ikke bare bøvl

"Den grønne dagsorden er ikke bare bøvl. Der kan være en konkurrencefordel, fx når man er underleverandør til de store entreprenører, at kvalitetsdokumentationen bare kører i forhold til andre, der ikke har styr på det. Man kan lige så godt udnytte det".

Jesper Salling Nielsen har arbejdet 21 år i NCC og været chef i DI's Træsektion siden 2019.

 

Se hele videoen med råd til bæredygtighedskrav