Opdatering med gode nyheder i EG Visual
26. april 2018

Opdatering med gode nyheder i EG Visual

Der er meget at glæde sig over i den nye release til EG Visual. Opdateringen til Visual version 5.7 er en større optimering, der indeholder mange funktioner, som flere håndværkere og installatører har efterspurgt. Har du ikke installeret opdateringen endnu, så skynd dig at gøre det. Her finder du nogle eksempler på, hvad opdateringen indeholder.

Tilbageførsel af finansbilag 

Du kan nu tilbageføre et finansbilag. Funktionen gælder for bilag, der endnu ikke indeholder posteringer på debitor, kreditor eller sag.

Fakturasum vises nu løbende på ordren

På de enkelte ordrer har vi nu tilføjet et felt, der viser den aktuelle fakturasum ekskl. moms. Den akkumulerede fakturasum bliver automatisk lagt sammen løbende, og når du opretter en ny fakturalinje, bliver den regnet med i fakturasummen, så snart linjen forlades.

Advarsel ved bogføring på afsluttede sager

Fremover får du en advarsel, hvis du er ved at bogføre på en afsluttet sag. Når du bogfører sagskladden, vil du automatisk skulle bekræfte, at du ønsker at bogføre på den afsluttede sag, eller om du vil rette sagsnummer eller genoprette den pågældende sag.

Rapporter kan nu mailes direkte videre fra "Vis udskrift"

Har du licens til PDF-modulet, kan du nu sende udskrifter eller rapporter via e-mail. På den måde kan du fx sende sagskortet til en medarbejder. Du finder funktionen ved at klikke på kuvert-ikonet øverst i værktøjslinjen, når du står på "Vis udskrift". Kræver licens til PDF-modulet

Læs mere i opdateringsbrevet, som du finder i EG Visual via menuen Hjælp.

For at installere denne Visual version 5.7 skal du som minimum have installeret Visual version 3.7. Vær opmærksom på, at din hotline- og supportaftale alene understøtter denne og forrige version af EG Visual.