Tømrerfirmaet Glud
12. marts 2018

Nystartet tømrerfirma klar til vækst

Pludselig gik det stærkt for Tømrerfirmaet Glud i Horsens, og ideen om at starte eget firma blev en realitet. Michael Glud og partneren Thomas Schou kører alle byggesager, registreringer og virksomhedens regnskab i EG Xena.


Begge stiftere af Tømrerfirmaet Glud har tidligere erfaring som selvstændige og driver blandt andet også en bar sammen i Horsens. Derfor var der ingen tvivl om, at der til at håndtere det nystartede tømrerfirma skulle et nemt og effektivt it-system til, og valget faldt på EG Xena.

"Vi var allerede blevet anbefalet EG Xena af nogle kolleger i branchen – blandt andet fordi det er en komplet, nem og smart løsning, der passer til håndværksvirksomheder i alle størrelser," siger Thomas Schou, der er den ene af ejerne af Tømrerfirmaet Glud.

Plads til vækst

Thomas Schou fortæller, at opstarten er forløbet problemfrit, og for de travle håndværkere har det været praktisk, at it-systemet ligger online, og at hjælpefunktionerne er lige ved hånden. Med EG Xena kan virksomheden starte med basisfunktionerne og udnytte mere og mere af løsningen, i takt med at behovet opstår.

"Der skal være plads til at vokse, og vi skal kunne følge med udviklingen. Vi skal fokusere på kunderne og mindst muligt på administration. Med EG Xena ved vi, at vi altid får de nyeste løsninger til tidsregistrering, kvalitetssikring, efterkalkulation osv.," siger Thomas Schou.

Vandt tablets på it-messen

Det nye firma er uden tvivl klar til tidsregistrering, for på Dansk Byggeris it-messe blev det udtrukket som vinder af hele to Lenovo-tablets i EG Xenas konkurrence. Thomas Schou fortæller, at de nye tablets skal bruges i arbejdsbilerne, så de kan beregne tilbud og registrere tid, mens de er hos kunden.